Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GIMO'S

Gimo's är ett modevarumärke som utmärker sig genom att erbjuda läder- och ytterkläder av högsta kvalitet. Deras produkter har utmärkt snitt och tillverkning, med en unik kombination av modern design och traditionellt italienskt hantverk.

Gimo's historiska avtryck


Modevarumärket Gimo's dök upp för första gången på modescenen under 1970-talet. Företaget grundades initialt som en tillverkare av herrkläder men har utvecklat och förvandlat sin nisch till att specialisera sig på läder- och ytterkläder av hög kvalitet. Ett av märkets mest framstående drag är dess starka anknytning till traditionellt italienskt hantverk, samtidigt som det ständigt uppvisar innovativ design.

Utforska Gimo's värld


Modevarumärket Gimo's kännetecknas av dess sofistikerade ytterkläder viillka omfamnar både moderna och klassiska designelement. De har en stor mängd av olika stilar för att tillgodose en bred marknad. Allt från djärva motorjackor till eleganta och sofistikerade pälskappor. Varje produkt har en tidlös era av elegans, vilket gör att de kan bäras i flera säsonger.

Gimo's unika prägel


Kärnan i Gimo's herr- och damkollektioner är en uppsättning noggrant utvalda material, vilka förstärks av det detaljerade hantverket som går in i varje design. Varje klädesplagg är konstruerat med en uppmärksamhet på detaljer som ofta kan gå förlorad i dagens massproducerade modevärld. Deras läder- och pälsprodukter bär vittnesbörd om hantverkets skönhet, äkthet och kvalitet.

Att köpa Gimo's på Miinto


På Miinto finner du ett brett sortiment av Gimo's produkter. Oavsett om du tilltalas av de sofistikerade pälskapporna, de moderna motorjackorna eller något annat ur Gimo's utbud kan du vara säker på att hitta det du söker på Miinto. Med sin kontinuerliga strävan efter perfektion erbjuder Gimo's en unik stil för varje individ. Oavsett säsong eller tillfälle visar även deras välsydda läderklänningar och läderjackor att funktionalitet och mode är något Gimo's behärskar utan problem. Med ett mål om perfektion och passion för detaljer, tar Gimo's mode till en nivå bortom det vanliga. Det är tid för dig att upptäcka denna pärla bland de ledande modevarumärkena. Gimo's återspeglar inte bara mode, det är en livsstil.

Ta bort alla filter

Gimo's

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.