Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GIVENCHY

Givenchy är det franska varumärket som varit på alla fashionistas läppar sedan 1952 när det grundades av Hubert de Givenchy. Namnet är idag synonymt med elegans och femininitet och har några av de mest sofistikerade kreationerna i modevärlden. Modehuset skapades som ett lyxmärke och denna exklusivitet har aldrig falnat. Under alla år har modehuset inte bara varit trendkänsligt, utan har varit det som har skapat några av de viktigaste modetrenderna. Efter starten under 50-talet fick Givenchy direkt en stor fanbas genom att tidskrifterna Vogue och New York Times hyllade deras allra första kollektion. Bara över en natt hade Givenchy gjort sitt stora intåg i modevärlden. Två år senare kom det första ikoniska plagget: skjortklänningen, som är populär än idag. Givenchy var den första high-fashion designern som skapade en ready-to-wear-kollektion, något som nästan alla modehus har idag. Se våra populära Givenchy skjortor som är perfekta till vardagen.


Den lilla svarta


Något som gjorde Givenchy till ett av de största namnen i modevärlden är att han klädde några av 1900-talets största stjärnor och skapade kreationer till de mest populära filmerna under andra delen av århundradet. Om du ska köpa en svart klänning ska du definitivt kika på Givenchys kollektioner. Det var faktiskt de som såg till att den lilla svarta klänningen blev ett av nittonhundratalets mest ikoniska plagg genom kultfilmen Breakfast at Tiffany’s från 1961. Även om originalklänningen inte bars i filmen såldes originalet på auktion för nästan femhundratusen pund 2006, och pengarna skänktes till välgörenhet. Än idag har Givency många små svarta klänningar att välja mellan, till exempel med spets, volanger, blommor eller helsvarta. Plagget anses fortfarande vara ett av de viktigaste och mest grundläggande att ha i din garderob. Stilen på Givenchys kläder har följt med i trenderna under historien men har alltid haft en unik utgångspunkt. Genom åren har kläderna och designen alltid centrerat kring femininitet, en avslappnat chic stil samt en tidlös anda. Kombinationen av diskretion, elegans och finess har skapat några av de mest åtråvärda plaggen inom modevärlden. Modehuset har även en exklusiv kollektion av parfym vars dofter andas samma elegans som husets mode.


Givenchy hänger med i svängarna


Även om Givenchy har en rik modehistoria är deras nya kollektioner allt annat än gamla och mossiga. Tvärtom har varumärket många plagg som känns väldigt nutida, som Givenchy skor, hoodies, sneakers och kepsar. Perfekt om man vill klä sig i en dressad hiphopstil till vardags eller gillar sportigare looks, och mycket går att köpa från Givenchy online. Trots vardagsanvändningen av dessa plagg är detta modehus allt annat än mainstream. Det går helt hand i hand med den avslappnade lyx som alltid varit i centrum för designprocessen. Givenchy fortsätter att skapa modetrender som oavsett tillfälle andas samma sofistikerade elegans som alltid. Detta är helt rätt mode att välja för den som vill ha en tidlös men trendsäker look. För dem som vill klä upp sig på ett elegant sätt finns det till exempel lyxiga handväskor, ballerinaskor och solglasögon som får vem som helst att känna sig som en filmstjärna på ett kick. Detta förstärks av att filmstjärnor ända sedan 50-talet haft Givenchy högst upp på sin lista av favoritdesigners. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.


Vår historia


Historierna bakom Miinto börjar 2009 med de två vännerna Konrad och Mike som är uppvuxna på landsbygden i Danmark. I den lilla landsbygdsorten var det svårt att hitta kläder, accessoarer och skor från det märken som de båda vännerna eftersökte. Och att shoppa på landsbygden kan vara svårt, i alla fall om man söker efter lite mer unika märken. De båda vännerna gick och grubblade över hur de kunde lösa problemet en längre tid, och till slut föddes idén med att skapa en plattform på internet.

Plattformens ambition skulle vara att erbjuda internationella märken från alla världens hörn, såväl som unika och lokala märken från små fysiska butiker över hela världen på en samlad plattform. Miinto föddes 2009 och till en början fanns plattformen endast i Danmark.


Många märken till din garderob


På Miinto hittar du Givenchy såväl som många andra märken i den mer lyxiga änden. Men förutom lyxiga märken så finns det en hel uppsjö av lokala och mer budgetvänliga märken.

Du som shoppar loss på Miinto kan alltid shoppa utan att behöva oroa dig för att överstiga din eventuella budget. Men sökverktyget här på sidan kan enkelt ställa in ett övre och undre pris och sedan sorterar sidan sig automatiskt så att du endast blir presenterad för produkter från till exempel Givenchy, som lever upp till de önskemål och krav som du har när det kommer till ekonomi.

Om du letar efter en specifik färg eller storlek från Givenchy kan du också använda sökfunktionen på sidan och blir enkelt presenterad för det storlekar och färger som du är intresserad av. Det gör shoppingen roligare och inte minst mer effektiv för dig som konsument när du ska shoppa loss från Givenchy.


Givenchy på Miinto


Idag finns vi på Miinto på över 14 olika marknader i olika länder och vår ambition är att fortsätta växa. Vår strävan är att kunna erbjuda unika märken från alla världens hörn till alla typer av kunder. På det sättet kan du som kund alltid vara säker på att du hittar plagg, skor och accessoarer som lever upp till dina krav och önskemål från Givenchy och andra märken.

Vi på Miinto tror att personlighet och mode hänger ihop. Och om du vill låta din personlighet komma fram och visa din unika identitet kan du välja kläder som får dig att stråla. Här på Miinto har du alltid goda chanser att hitta kläder som låter dig representera din personlighet. Vårt stora utbud av märken mäts idag i tusental och du kan vara säker på att du alltid hittar någonting som du blir nöjd med.

Samtidigt är vår plattform väldigt tillgänglig för dig som konsument. Du kan helt enkelt surfa in på vår sida både från din mobiltelefon, dator och surfplatta. Så oavsett om du är på väg att storhandla, hämta barnen från skolan eller på väg till träningen, kan du alltid shoppa loss här hos oss på Miinto. Du behöver aldrig tänka på parkeringsbiljetter eller öppettider i butikerna eftersom vi alltid har öppet. Om du vill ha nya favoriter från Givenchy som du fräschar upp din garderob, kan du enkelt klicka hem dem och resten sköter vi på Miinto.

Ta bort alla filter

Givenchy

Sida 1 Av 35

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.