SUMMER SALE - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

SUMMER SALE - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Givenchy

Givenchy är det franska varumärket som varit på alla fashionistors läppar sedan 1952 när det grundades av Hubert de Givenchy. Under alla år har modehuset inte bara varit trendkänsligt, utan har varit det som har skapat trenderna. Se våra populära Givenchy skjortor, perfekt till vardagen

Den lilla svarta

Köp Givenchy om du ska köpa en svart klänning. Det var faktiskt de som såg till att den lilla svarta klänningen blev ett av nittonhundratalets mest ikoniska plagg genom kultfilmen Breakfast at Tiffany’s från 1961. Även om originalklänningen inte bars i filmen såldes originalet på auktion för nästan femhundra tusen pund 2006, och pengarna skänktes till välgörenhet. Än idag har Givenchy många små svarta klänningar att välja mellan, till exempel med spets, volanger, blommor eller helsvarta.

Givenchy hänger med i svängarna

Även om Givenchy har en rik modehistoria så är deras nya kollektioner allt annat än gamla och mossiga. Tvärtom har varumärket många plagg som känns väldigt nutida, som Givenchy skor, hoodies, sneakers och kepsar. Perfekt om man vill klä sig i en dressad hiphop-stil till vardags eller gillar sportigare looker, och mycket går att köpa från Givenchy online. För dem som vill klä upp sig på ett elegant sätt finns det till exempel lyxiga handväskor, ballerinaskor och solglasögon som får vem som helst att känna sig som en filmstjärna på ett kick. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

1725 resultat