Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

GOLDEN GOOSE

Tycker du om sneakers med unik karaktär? Då har du äntligen hittar rätt. Vi här på Miinto har nämligen samlat allt från Golden Goose på en och samma sida. Det gör att du enkelt kan hitta dina nya sneakers eller vad du än är på jakt efter från Golden Goose. Skrolla ner här på sidan och börja botanisera runt och skapa dig en överblick över sortimentet. Vi erbjuder ett stort urval och du hittar helt säkert något som du tycker om. Våga experimentera, testa nya vägar och visa vem du är. Miinto uppmanar till lekfullhet, och med Golden Goose har du ett lekfullt märke i din garderob.


Mode i toppklass från Golden Goose på Miinto


Klicka enkelt på bilden om du vill veta mer om ett par skor eller ett klädesplagg. Du kan läsa mer om vilka storlekar som finns tillgängliga, färgval, pris och tillverkningsmaterial – det gör shoppingen enkel och rolig. Att springa från butik till butik på stan kan vara stressigt och jäktigt. Det slipper du här hos oss på Miinto. Vi samlar allt åt dig och din garderob, det är helt enkelt bara för dig att välja vad du vill ha. Sedan kan du luta dig tillbaka, vi sköter resten.

Golden Goose är ett klädmärke som kommer från Italien. Den italienska innovativitet när det kommer till kläder och mode är stor och landet har gett både oss europeer och resten av världen stora klädmärken och modehus. Just Golden Goose kommer från Venedig. Staden med broarna och kanalerna som kanske är en av de kändaste städerna i hela Italien. Solens strålar när stadens kanaler som reflekterar upp ljuset i ett vackert spel på husfasaderna en unik stadskärna som kanske har fått fungera som inspiration för modehuset Golden Goose.


Shoppa loss här på Miinto när det passar dig


Här på Miinto kan du shoppa skor, accessoarer, väskor och kläder från Golden Goose precis när du vill – vi har nämligen öppet dygnet runt, året runt. Så oavsett om du sitter på bussen på väg hem eller på tunnelbanan när du är på väg till jobbet, kan du plocka fram din mobiltelefon, surfplatta eller vilken enhet du än har och shoppa loss. När du har valt dina nya favoriter klickar du enkelt hem dem och det går fortare än kvickt.

Med ett par snygga sneakers i din garderob kan du vara säker på att du har alla möjligheter att sätta ihop en snygg outfit som både passar på jobbet, i skolan och vid nattliga äventyr. Sneakers är perfekta skor till dig som vill kunna klä upp eller klä ner en outfit. Tillsammans med en kavaj får du en street-style som känns trendig och urban. För en mer avslappnad look kan du välja en luvtröja eller något annat favoritplagg som du har i din garderob. Golden Goose har inte bara sneakers - du hittar även kläder, accessoarer och andra typer av skor här i vårt stora sortiment på Miinto.


Kvalitet och design går hand i hand


Har du hört talas om oss på Miinto förut? Vår resa startade år 2009 i Danmark, där de båda vännerna Mike och Konrad vad frustrerade över att det inte fanns särskilt många kvalitetsmärken med lyx och design i den lilla staden där de bodde. Vännerna flyttade handeln online och grundlade Miinto, och resten är historia. Snart fanns verksamheten även i Norge och Nederländerna, och nuförtiden återfinns plattformen på 14 olika marknader, varav Sverige är en.

Ledord för Miinto är kvalitet och design. Genom att sammanföra större och mindre etablerade modemärken av allra högsta kvalitet, men med varierande prislapp, med hungrande kunder världen över skapade Mike och Konrad en plattform för mode där kvalitet och design går hand i hand. Alla samarbetspartners som saluför sina varor hos oss på Miinto har klarat benhårda kvalitetskontroller, men samtidigt får de en marknad med många fler kunder än vad många är vana vid. På så sätt får fler kunder i glesbygden möjlighet att handla online och klä sig i designerplagg som återspeglar deras sanna jag. En win-win-situation där alla parter växer, även vi på Miinto.


Ett medvetet val för planeten


När du handlar Golden Goose eller något annat märke hos oss på Miinto, kan du dessutom försäkra dig om att du inte aktivt bidrar till överproduktion. Inom modebranschen dras man med stora utmaningar när det kommer till balansen i produktionen – det produceras helt enkelt alldeles för mycket kläder och skor.

Genom att handla hos oss bidrar du inte till detta, eftersom du som kund paras ihop med modemärken som enbart säljer varor som redan finns på deras lager. Du bidrar alltså till att vara med och tömma existerande lager och hushålla med resurserna. På så sätt får du nya guldklimpar i garderoben, samtidigt som företaget i fråga kan göra plats på hyllorna åt nästa kollektion. Det ligger väl i linje med Miintos strävan efter att vara en del av lösningen – inte en del av problemet.


Handla Golden Goose på Miinto idag


Välkommen att kika runt här på sidan och se om det finns något ur vårt stora sortiment av Golden Goose som faller dig i smaken. Om du vet precis vad du är ute efter när det kommer till storlek eller färg kan du enkelt använda filtren här nedan i menyn. Vi sorterar bort allt som inte matchar dina val. Hittar du inte exakt rätt storlek kan det vara värt att gå upp eller ner i storlek. Det är inte alltid lätt att hitta rätt online, men förhoppningsvis ska du hitta något att falla för som också passar dig.

Du kan dessutom välja ett övre och ett undre pris. Du blir då presenterad för kläder som ligger i den prisnivån som du har valt. Det är extra praktiskt om du har en budget du behöver hålla dig till. Att ha ett pristak kan vara särskilt skönt när man shoppar kvalitetskläder som Golden Goose eller de andra märkena vi erbjuder på sidan. Priset rinner lätt iväg, och även om man ibland känner att man vill unna sig något, gäller det att hålla i pengarna och tänka hållbart – även för din privatekonomi. Vill du spara ännu mer kan det vara en god idé att spana in fliken med reavaror. Den hålls hela tiden uppdaterad och där går det att göra riktiga fynd från en mängd olika märken.

Ta bort alla filter

Golden Goose

Sida 1 Av 26

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.