Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GUSTAV

Har du tröttnat på din garderob eller känner att det är dags att sätta snurr på stilen? Kanske gillar du dina baskläder men behöver lite ny inspiration? Då kan vi rekommendera Gustav.

Trots namnet är det här ett märke som designar moderna kläder för trendkänsliga kvinnor. Varumärket har funnits i över ett decennium och tillverkar vad de själva kallar för ”casual feminine wear”. Detta kan kort översättas som lediga fritidskläder med en hög trendfaktor.

Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna.


För kvinnor som vågar synas, var de än befinner sig


Som de själva säger är Gustav ett märke för kvinnor som känner sig hemma i världen. Kvinnor som vågar synas och ta för sig. Kläderna inspirerar med sina lyxiga material och eleganta snitt. Kombinationen av färg och textil ger varje plagg dess unika identitet. Det är inte ovanligt att man mixar och matchar på otippade sätt genom att förena texturer och färger som vanligtvis inte skulle ge ett harmoniskt resultat. Men det här är vad Gustav lyckas med bäst. Och utan någon särskilt stor ansträngning.

Samtidigt är man riktigt bra på att skapa koherenta kollektioner som gör det enkelt för kunden att bygga på sin egen garderob med nya favoriter. Varje ny serie som lanseras är en fortsättning från tidigare kollektioner, något designerteamet lägger ner mycket tid och energi på. Målet är att du ska kunna skapa den perfekta outfiten, inte bara från en kollektion utan från flera olika.


Bygg på din chic-faktor med nya favoriter


Gillar du allt vad bohemian chic heter så är Gustav ett klädmärke som knappast lär besvika. Här kan du frossa bland hundratals plagg i fantastiskt snygga mönster och färger. Matcha en klassisk stretchbyxa med en vacker skjorta i viskos för en sofistikerad fritidslook. Ge favoritjeansen en värdig följeslagare genom att kombinera byxan med en läcker t-shirt eller en romantisk topp. Tillfället avgör stilen.

Gustav har också ett fint utbud av accessoarer som sätter pricken över i:et på din vardagsoutfit. En supermjuk halsduk i mohair eller en lyxig pälskrage ger din vardagslook garanterat en exklusiv touch. I läderkollektionen ingår ett spännande urval av väskor och bälten som bjuder på mycket design och kvalitet. Våga testa olika modeller och hitta fram till den rätta stilen.

Ta bort alla filter

Gustav

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.