Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

HACKETT

Hackett är ett modevarumärke vars goda rykte är välkänt världen över. Sedan 80-talet har de med grundarna Jeremy Hackett och Ashley Lloyd-Jennings i spetsen tillverkat högkvalitativa kläder och accessoarer för men, men fokus på lyx och en exklusiv känsla.

Jeremy Hackett, också känd som Mr. Classic, föddes i Clifton, Bristol och utvecklad redan i tonåren ett stort intresse för herrmode. Som 17-åring slutade han skolan och fick heltidsjobb i en lokal herrbutik där han arbetat extra under skoltiden. Redan samma år flyttade han till London för att börja jobba i en trendig butik på Kings Road och fortsatte sedan till en exklusiv tailors shop och snart väcktes drömmen om en egen butik.

När Jeremy Hackett mötte Ashley Lloyd-Jennings och upptäckte att de delade samma smak när det kom till kläder och mode dröjde det inte längre förrän de år 1985 öppnade sin egen butik på Kings Road. Succén var ett faktum och snart öppnade de fler butiker i samma område. De lär varje butik ha en egen nisch, en sålde slipsar, en skjortor, en annan sportkläder etc. Området kom snart att kallas ”Hackett Cross” eftersom butikerna dominerade på gatan.

Idag säljs Hacketts plagg och accessoarer både runt om i Storbritannien och i övriga världen. Framför allt uppskattas varorna i Europa där varumärket öppnat butiker i Frankrike, Spanien, Tyskland och Portugal.

Hackett är även kända för att de sedan starten varit med och sponsrat flera stora event. Främst har det varit sportrelaterade event, men år 2012 var Hackett stolt sponsor och stylist på BAFTA, The British Academy Film Awards.

Ta bort alla filter

Hackett

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.