EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Haglöfs (97)

Grundtanken till det svenska varumärket Haglöfs togs fram år 1914 i Torsång. Grundaren Viktor Haglöf hade då sytt upp den första kollektionen av ryggsäckar. Han tog med sig dem och besökte de skogsfolk och bönder som fanns i byn och runtom.

Mycket har hänt sedan år 1914 och idag är Haglöfs störst i norden på att leverera produkter anpassade för utomhusvistelser. Från att ha börjat med några ryggsäckar erbjuder varumärket idag sina kunder cirka 500 artiklar och från den lilla byn i Torsång har Haglöfs spridit sig och finns idag i Skandinavien, Europa och i Japan.

Varumärkets vision är att göra utrustning som fungerar. Denna utrustning ska fungera i alla de mest extrema situationer och sysselsättningar som människan utsätts för. Detta gör i sin tur att det är mycket viktigt att varje detalj, liten som stor, är mycket noga framtagen och fungerar precis som den ska. Det kan handla om allt från lager på lager som utgör byggstenar i en klädsel till omtänksamma detaljer, skonsamma och användbara detaljer som samtliga är behagliga att bära mot huden. Varumärket arbetar även i sin design och produktion med att en specifik produkt inte bara ska fungera till ett specifikt ändamål utan den ska gå att användas även vid andra tillfällen och detta även oberoende av årstid. Ju mer användbara produkter Haglöfs tar fram, desto mer nytta har dess kunder av dem och desto långsiktigare blir användningen.

Haglöfs arbetar ständigt med att utveckla sina produkter till det bättre och försöker hela tiden komma på nya, bättre lösningar. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

97 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken