Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Haglöfs

Grundtanken till det svenska varumärket Haglöfs togs fram år 1914 i Torsång. Grundaren Viktor Haglöf hade då sytt upp den första kollektionen av ryggsäckar. Han tog med sig dem och besökte de skogsfolk och bönder som fanns i byn och runtom.

Mycket har hänt sedan år 1914 och idag är Haglöfs störst i norden på att leverera produkter anpassade för utomhusvistelser. Från att ha börjat med några ryggsäckar erbjuder varumärket idag sina kunder cirka 500 artiklar och från den lilla byn i Torsång har Haglöfs spridit sig och finns idag i Skandinavien, Europa och i Japan.

Varumärkets vision är att göra utrustning som fungerar. Denna utrustning ska fungera i alla de mest extrema situationer och sysselsättningar som människan utsätts för. Detta gör i sin tur att det är mycket viktigt att varje detalj, liten som stor, är mycket noga framtagen och fungerar precis som den ska. Det kan handla om allt från lager på lager som utgör byggstenar i en klädsel till omtänksamma detaljer, skonsamma och användbara detaljer som samtliga är behagliga att bära mot huden. Varumärket arbetar även i sin design och produktion med att en specifik produkt inte bara ska fungera till ett specifikt ändamål utan den ska gå att användas även vid andra tillfällen och detta även oberoende av årstid. Ju mer användbara produkter Haglöfs tar fram, desto mer nytta har dess kunder av dem och desto långsiktigare blir användningen.

Haglöfs arbetar ständigt med att utveckla sina produkter till det bättre och försöker hela tiden komma på nya, bättre lösningar.

filter

11 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1