Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HAPPY SOCKS

Happy Socks är ett svenskt varumärke som grundades år 2008 av Mikael Söderlindh och Viktor Tell. Happy Socks grundades med visionen att omvandla något nödvändigt till ett designföremål med vilja att sprida färg och glädje.

Varumärkets strumpor är unisex och kan således användas av alla. Utöver dessa strumpor har varumärket utökat innehållet i sina kollektioner och säljer idag även tights, ankelstrumpor och over the knee strumpor till kvinnor. Samtliga produkter är av hög kvalitet och tillverkas av fin bomull som gör att strumporna har hög hållbarhet och är bekväma att ha på sig. Produkterna är även noga designade och tillverkade vid tår och häl för att minska på slitage. För att varumärket ska vara säkra på att de strumpor de säljer verkligen är av hög kvalitet går produkterna igenom två kvalitetstest, ett under produktionen och ett innan de skickas iväg till varumärkets lager.

Happy Socks arbetar för att kunna ge sina kunder glada och bra strumpor. Strumporna och de övriga produkterna är i olika, härliga färger och mönster. Strumporna tillverkas bl.a. i Turkiet och Italien. Happy Socks har sedan sitt grundade då och då gjort små förändringar i sin produktion för att ständigt kunna nå bästa möjliga resultat. Den senaste ändring varumärket har gjort är att det numer, utöver sin årliga huvudkollektion, kommer att släppa tre säsongsbaserade kollektioner under året.

Happy Socks har sedan sitt grundade år 2008 expanderat mycket på väldigt kort tid och säljs idag i nästan 50 länder världen över. Varumärket gör även en del samarbeten och exempel på dessa är bl.a. dess samarbete med Barneys New York, Bearbrick, hotellkedjan The Standard och det dansk varumärket Wood Wood.

Ta bort alla filter

Happy Socks

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.