Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HESTRA

Familjeföretaget Martin Magnusson & co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnussons. Familjen Magnusson i Hestra, ett område som ofta sägs vara Smålands motsvarighet till Åre, har sedan 1937 tillverkat handskar och vantar. Det var skogshuggaren Martin Magnusson som började med att tillverka läderhandskar åt besökare som anlände med tåg från Göteborg för att åka skidor i området.

Det var vanlig att besökarna glömde handskarna hemma och behövde införskaffa ett par nya när de skulle ta sig ner för skidbackarna i Hestra och Martin såg här en god affärsmöjlighet. Sedan dess har Hestra försett skidåkare som legendariska Ingmar Stenmark, svenska skidlandslaget och en hel värld med varma, flexibla och tåliga vantar.

?

Hestra – ett internationellt familjeföretag med rötterna kvar i Hestra


Hestra är ett internationellt familjeföretag och design-och produktutveckling sker fortfarande på huvudkontoret i småländska Hestra. Handskarna tillverkas i deras egna fabriker och de köper själva in det tyg, skinn, foder och andra material som krävs för att tillverka handskarna. På så sätt lyckas Hestra bibehålla en god kontroll över produktionskedjan vilket även säkerställer resultat av högkvalitativa handskar för alla tillfällen. Produktutvecklingen av Hestras handskar görs tillsammans med professionella äventyrare och några av världens bästa skidåkare - personer som helt enkelt har höga krav på sina kläder och utrustning.


Över 400 modeller i upp till 30 färger per modell


Hestra tillverkar och säljer flera typer av handskar. Skid- och friluftshandskar, modehandskar och arbetshandskar (Hestra Job) återfinns i Hestras produktsortiment som innehåller över 400 modeller i upp till 30 färger per modell. Hos oss på Miinto erbjuder vi ett brett utbud ifrån Hestras alla kollektioner och vare sig om du letar efter ett par skidhandskar eller ett par handskar för din weekendresa så kommer du att kunna hitta dem hos oss.

Hestra har valt att dela in sina vantar och handskar i olika kategorier så att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att välja handske till rätt aktivitet: - Handskar för alpina sporter, såsom skidåkning, snowboard, längdskidåkning m.m. ?- Handskar för sport och friluftsliv, exempelvis ridning, vandring, klättring, skogsutflykter och vandring

?

3-lager system


Utöver kategoriseringen ovan har även Hestra delat in sina handskar i deras så kallade 3-lager system:

Principen för att hålla dig varm är densamma som för hela kroppen. Många använder skalkläder för att reglera kroppstemperaturen och det är så man ska tänka även när det gäller händerna. Hestra har delat in sina produkter i 3 kategorier:

?

1. Linern - Handskens “underställ” som är närmast huden

?

2. Grundhandsken - Själva handsken som man använder mest, med foder och tåligt yttertyg

?

3. Skalhandsken - Förstärkningslager som man tar på sig som extra skydd mot kyla eller väta när det behövs

?

Hestra kan konsten bakom att skapa en högkvalitativ handske som kan hålla genom flera generationer och även håller dig varm och torr i alla olika typer utav klimat. Kika in på det breda utbudet av Hestras produkter hos Miinto och vi tror att du, likt som oss, kommer att ha svårt att bara välja ut en favorit!

Ta bort alla filter

Hestra

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.