FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Hestra (97)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

97 produkter funna

Hestra

Varumärket Hestra är en del av familjeföretaget Martin Magnusson & Co som grundades år 1936. Varumärkets design och utveckling sker på dess huvudkontor som ligger i den stad som har just namnet Hestra.

Hestra är ett internationellt märke som designar och tillverkar handskar för bl.a. skidåkning, fritid och friluftsliv. Förutom dessa tre områden finns det idag även Hestrahandskar för bl.a. byggnadsarbete. Hestra är idag ett av de ledande varumärkena på marknaden för just handskar. I varumärkets egen fabrik tillverkas handskarna. Då varumärket även själva köper in de material de behöver – bl.a. tyg, skinn och foder – har det full kontroll över produktionen och kan på så sätt även se till att den höga kvaliteten bibehålls i alla olika led i processen. Ett flertal av de olika modellerna görs även för hand av några av Europas mest kunniga handskmakare.

De som idag äger familjeföretaget Martin Magnusson & Co, som Hestra är en del av, är bröderna Claes och Svante Magnusson som tillhör den tredje generationen Magnusson. Deras söner, den fjärde generationen Magnusson, arbetar också på företaget.

Förutom Hestra har företaget även två andra delar; Gaucho och Ravel. Gaucho riktar sig till en något yngre och mer urban publik som har ett intresse för mode och trender. Dessa modehandskar tillverkas under ledning av Marianne Knutsson-Hall som arbetar som designchef.

De handskar som går under namnet Ravel har en mer klassisk stil och tillverkas i italienskt, exklusivt skinn. Även denna kollektion har inslag av det mer moderna och handskarna tillverkas för hand. 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken