Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Hogan

På denna sida hittar du alla våra skor från Hogan. Letar du efter skor i toppkvalite där hållbarhet och design är i topp? Då har du hamnat rätt. Du ser hela sortimentet här nedan men om du vet precis vad du söker efter kan du med fördel använda vår sökfunktion.

Du kan ställa in en specifik färg som vitt, svart eller röd och sedan sorterar sidan själv alla skor efter ditt val. Det gör att du endast blir presenterad för de skor som du är intresserad av. Det samma gäller storlek och pris. Här kan du välja din storlek och alla skor du ser finns i din storlek. Finns det något värre än att hitta ett par snygga skor eller ett annat klädesplagg och sedan upptäcka att din storlek är slut?

Shopping på Miinto är enkelt och roligt

Här på Miinto händer inte det. Välj din storlek och låt sidan sortera sökresultatet så kan du vara säker på att du kommer kunna passa alla de skor du ser i listan. Om du vill veta mer om en specifik skor kan du klicka på bilden. Då får du upp en sida där du kan läsa mer om färgval, storlekar och tillverkningsmaterial såväl som pris. Skor från Hogan är kvalitet både vad gäller materialval, design och hållbarhet vilket naturligtvis avspeglas i priset, men samtidigt får du här skor som du kan använda i lång tid framöver något som i själva verket kan vara bra både för din plånbok och för miljön.

Eftersom lite dyrare kläder och skor håller länge behöver inte lika många nya produkter produceras, något som bidrar till att minska de utsläpp som sker vid nyproduktion av varor. Hogan fokuserar på sneakers och här hittar du sneakers i alla tänkbara former. Du kanske är på utkik efter ett par snygg vita sneakers till sommaren? Finns det något snyggare än ett par jeans, en fladdrig skjorta och ett par kritvita sneakers en sommardag? Du hittar dessutom ett stort sortiment med sneakers som passar bra att använda när du ska på arbetet eller till skolan.

Utforska ett stort utbud från Hogan

Det bästa med att shoppa på internet är att du kan shoppa i din egen takt. Här är ingen som står bakom i kön och du slipper all stress och jäkt som kan finnas i butikerna på stan. Dessutom behöver du inte hålla reda på olika öppettider eftersom vi alltid har öppet hos oss. Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till och man får ta sig lite välbehövd egentid när man exempelvis åker från en punkt till en annan.

Eftersom du kan shoppa skor från Hogan här på Miinto från alla dina enheter, blir det enkelt att hitta ett par nya sneakers. När du har möjlighet att shoppa loss kan du nå oss från din mobiltelefon, surfplatta eller dator, allt beroende på vad som passar sig bäst.

filter

2852 resultat

Sida 1 av 29

Nästa

Sida 1 av 29