Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

HOGAN

På denna sida hittar du alla våra skor från Hogan. Letar du efter skor i toppkvalite där hållbarhet och design är i topp? Då har du hamnat rätt. Du ser hela sortimentet här nedan men om du vet precis vad du söker efter kan du med fördel använda vår sökfunktion.

Du kan ställa in en specifik färg som vitt, svart eller röd och sedan sorterar sidan själv alla skor efter ditt val. Det gör att du endast blir presenterad för de skor som du är intresserad av. Det samma gäller storlek och pris. Här kan du välja din storlek och alla skor du ser finns i din storlek. Finns det något värre än att hitta ett par snygga skor eller ett annat klädesplagg och sedan upptäcka att din storlek är slut?


Shopping på Miinto är enkelt och roligt


Här på Miinto händer inte det. Välj din storlek och låt sidan sortera sökresultatet så kan du vara säker på att du kommer kunna passa alla de skor du ser i listan. Om du vill veta mer om en specifik skor kan du klicka på bilden. Då får du upp en sida där du kan läsa mer om färgval, storlekar och tillverkningsmaterial såväl som pris. Skor från Hogan är kvalitet både vad gäller materialval, design och hållbarhet vilket naturligtvis avspeglas i priset, men samtidigt får du här skor som du kan använda i lång tid framöver något som i själva verket kan vara bra både för din plånbok och för miljön.

Eftersom lite dyrare kläder och skor håller länge behöver inte lika många nya produkter produceras, något som bidrar till att minska de utsläpp som sker vid nyproduktion av varor. Hogan fokuserar på sneakers och här hittar du sneakers i alla tänkbara former. Du kanske är på utkik efter ett par snygg vita sneakers till sommaren? Finns det något snyggare än ett par jeans, en fladdrig skjorta och ett par kritvita sneakers en sommardag? Du hittar dessutom ett stort sortiment med sneakers som passar bra att använda när du ska på arbetet eller till skolan.


Utforska ett stort utbud från Hogan


Det bästa med att shoppa på internet är att du kan shoppa i din egen takt. Här är ingen som står bakom i kön och du slipper all stress och jäkt som kan finnas i butikerna på stan. Dessutom behöver du inte hålla reda på olika öppettider eftersom vi alltid har öppet hos oss. Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till och man får ta sig lite välbehövd egentid när man exempelvis åker från en punkt till en annan.

Eftersom du kan shoppa skor från Hogan här på Miinto från alla dina enheter, blir det enkelt att hitta ett par nya sneakers. När du har möjlighet att shoppa loss kan du nå oss från din mobiltelefon, surfplatta eller dator, allt beroende på vad som passar sig bäs.


Välj mellan färgglad eller neutral ton


När man shoppar kläder kan det vara svårt att välja mellan färgglada eller mer neutrala toner. Ska man välja en längre eller en kortare jacka, ska man satsa på en t-shirt eller en långärmad tröja? Ja, frågorna kan vara många men här kommer några tumregler som du som kund alltid kan ha i åtanke när du shoppar kläder här på Miinto.

Genom att tänka på det du har i din garderob redan idag, kan din shopping underlättas ganska rejält. Börja helt enkelt med att titta vad du har i din garderob redan idag och notera vad som fattas. Det är alltid bra att rensa ut kläder som inte passar eller som har blivit slitna och gamla. På det sättet har du alltid en garderob som är fylld med kläder, som du faktiskt kan använda, istället för att ha en garderob fylld med en massa kläder som du varken kan använda eller vill använda.

Om du har en garderob som är full med mycket färgglada kläder redan idag, kan det vara en smart idé att satsa på kläder med neutrala färger från Hogan eller något annat coolt märke. Om du satsar på kläder i mer neutrala färger från Hogan kan du vara säker på att dina befintliga färgglada kläder kommer att passa ihop med dina nya fräscha favoriter.

Men om du vill fortsätta din färgglada bana kan du såklart satsa på nyheter från Hogan i coola färger också. Om du andra sidan har en garderob full med kläder i neutrala färger såsom vitt, beige eller svart kan det vara kul att satsa på lite färgglada nyheter. Om du vill ha färgglada nyheter från Hogan kan du enkelt använda sökfunktionen här på sidan, som tidigare nämnt kan du enkelt välja en favoritfärg, så sorterar sidan sig efter dina val. Då blir det enkelt att hitta färgglada nyheter till din garderob inför kommande säsong.


Låt modet representera din identitet


Många är rädda för att kombinera starka färger eller att göra “fel” när det kommer till kläder och mode. Idag är många gamla regler bortsuddade och mode handlar om att blanda olika mönster färger och design – och på så sätt skapa en personlig stil som representerar dig och din identitet. Mode handlar idag om att lyfta sig själv och låta kläderna representera dig som person såväl som ditt humör. Om du är ute efter ett par nya skor, som ett par färgglada sneakers från Hogan som kan pigga upp din enfärgade outfit, så har du kommit till rätt plats. Här på denna sida hittar du alla kläder, skor och accessoarer från Hogan som vi har på Miinto.

Du har kanske undrat över hur Miinto startades upp, och nu när du ändå är här och tittar på trendiga nyheter från Hogan, kan vi lika gärna passa på att berätta lite om hur vi kom till världen. Miinto startades som ett projekt mellan två vänner som bodde i utkanten i Danmark. Det två vännerna, Mike och Konrad, hade länge tänkt på problemet som uppstår när man bor på landsbygden och att utbudet av shopping är nästintill obefintligt. Idén till Miinto föddes när de båda killarna ville skapa en plattform där du kunde shoppa kläder från märken från hela världen, bland annat från Hogan.


Vår resa börjar i Danmark


Till en början fanns Miinto endast i Danmark men konceptet spred sig ganska snabbt. Efter en tid öppnades Miintos plattform även i Norge och Holland. Och idag är det faktiskt så att de flesta våra kunder kommer från Danmark, Holland och Norge. Men vi är även stolta över att kunna berätta att vi har expanderat till 14 länder totalt sett över hela världen. Vi är helt enkelt representerade på 14 olika marknader och vår ambition är att växa ännu mer, med fler märken utöver Hogan.

Vårt koncept på Miinto handlar inte om att erbjuda en plattform som endast representerar lyxiga märken. Istället är det viktigt för oss att skapa en stor variation bland de märken som vi erbjuder här på vår plattform. Det betyder att du hittar märken i alla olika prisnivåer och märken med olika typer av stilar, såsom Hogan. Det gör att du som konsument alltid kan vara säker på att du hittar någonting som passar dig och din garderob, från Hogan eller något annat märke, när du surfar in på vår plattform här på Miinto.

Men det andra ord erbjuder vi både lyxiga, stora och internationella märken, såväl som små, mindre och lokala märken från relativt okända designers. Det gör att du som konsument får ett otroligt stort utbud av kläder, accessoarer och skor att välja på från exempelvis märken som Hogan. Här har du helt enkelt möjlighet att fylla din garderob med en massa coola nyheter som du kan vara säker på att dina vänner inte har.


Motverka överproduktion


För oss på Miinto är det viktigt att vara uppmärksamma på de problem som finns inom klädindustrin. Många industrier är idag en del av de problem som ligger bakom de klimatförändringar som vi ser. Forskare varnar om de klimatförändringar som påverkar planeten år efter år, och du som konsument kan tillsammans med alla oss andra vara en del av den förändring som kan bromsa de klimatförändringar som finns.

Inom klädindustrin är det framför allt överproduktionen som är den stora boven i dramat. Många klädproducenter tvingas producera fler plagg, än som säljs och efterfrågas, bland annat för att butikerna behöver fylla sina lager.

Eftersom vi på Miinto inte har några fysiska butiker bidrar du till att minska överproduktionen när du shoppar kläder, accessoarer och skor här hos oss. Istället blir du presenterad för ett urval av kläder, accessoarer och skor, från märken som Hogan och en hel uppsjö av andra märken, som redan finns i butiker runt om i världen – när du shoppar hos oss.

Så om du vill dra ditt strå till stacken och vara med och minska överproduktionen inom klädindustrin, kan du välja att shoppa loss en massa coola nyheter från Hogan här hos oss på Miinto. Samtidigt kan du luta dig tillbaka oavsett om du sitter hemma i soffan, på bussen eller på tåget, för du når nämligen oss från alla dina enheter såsom din mobiltelefoner, surfplatta och dator. Samtidigt har vi på Miinto och alltid öppet så du kan vara säker på att du kan shoppa när och var det passar dig.

Ta bort alla filter

Hogan

Sida 1 Av 38

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.