Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

HOLLIES

Hollies är ett dotterbolag till Hollander – ett företag som grundades redan 1862 i Danmark. Hollander startade som en auktoriserad förhandlare av läder. Det var först 1971, genom dotterbolaget Hollies skapades och började producera ytterkläder och accessoarer till kvinnor i alla åldrar.

Det numera svenskägda företaget, producerar produkter i hög kvalitet av skinn, mocka, läder och päls. Skinn och mocka är slitstarka material, som dessutom blir snyggare ju mer det används och slitaget sätter en personlig prägel på hela looken! Hollies är ett av de ledande designermärkena som arbetar med skinn- och päls, i både Sverige och Europa.

Hollies ambition är att producera skinnprodukter som kombinerar klassiskt mode med modern stil, utan att släppa fokus på kvalitet. Varumärket tillverkar idag tidlösa, trendiga och slitstarka jackor och accessoarer som kan stå emot det svenska, oberäkneliga vädret. Med hjälp av Sveriges ledande modebutiker, kan vi stolt framvisa ett brett sortiment av Hollies jackor och accessoarer. Spana in det stora urvalet nedan och klicka hem din favorit idag!

I Hollies sortiment finns ett brett utbud av högkvalitativa ytterkläder och accessoarer – främst till kvinnor, men även i mindre utsträckning till män. Du hittar allt från varma Hollies jackor, vinterjackor i långa och korta modeller, till trendiga pälsjackor, klassiska ponchos och capes samt accessoarer som halsdukar, vantar, mössor och små fina nyckelringar i päls. Många av plaggen är tillverkade i naturnära färger som svart, mörkbrun, mörkgrön eller marinblå och beige.

En stor del av produkterna är antingen tillverkade i päls eller har pälsdetaljer vilket ger ett mer sofistikerat intryck och toppar looken. Damjackorna och herrjackorna från Hollies kan därför bäras till både fest och vardag, året runt beroende på vilken modell du väljer, och i flera år framöver. Du kan med fördel matcha jackorna till ett par damjeans och en topp under på vardagarna, men bära samma jacka till helgens fest och matcha med en snygg klänning och strumpbyxor om så önskas. Låt dig inspireras av utbudet nedan!

En hel sida med kläder från Hollies – kan det bli bättre? Här har du möjlighet att välja och vraka utifrån ett stort sortiment. Vi på Miinto tycker det är viktigt att det både är roligt och lätt att shoppa, på grund av detta har vi samlat alla kläder från Hollies på en och samma sida. Det gör att du enkelt kan scrolla ner på sidan och bli inspirerad av alla kläder från märket, utan att du behöver klickar dig fram och tillbaka på flera olika sidor.


Hollies – trendigt mode i bra kvalité


Hollies är känt för sina snygga jackor och oavsett om du skulle behöva en tjockare längre jacka eller en kortare modell finns det många alternativ att välja mellan. En längre jacka kan vara ett bra alternativ om man vistas mycket ute när det är kallt. En längre jacka håller dig givetvis varmare eftersom det täcker större del av din kropp. Å andra sidan kan en kortare jacka vara perfekt för dig som rör på dig mycket, eftersom den kan vara lättare att röra sig i.

Om du tycker om att skapa coola kontraster genom att ha på dig olika lager av kläder, en så kallad lager-på-lager-look så kan även där en kortare jacka vara ett bra alternativ eftersom du då kan låta en tröja som du har på under sticka fram och skapa en urban och cool stil.

Den mer klassiska varianten är givetvis en längre jacka där du kan vara säker på att du håller dig varm oavsett vilket väder det är utomhus. Här i Norden kan vädret bitvis vara mycket kallt och påfrestande och på grund av detta kan en lång jacka vara ett bra alternativ.

Hos oss på Miinto kan du hoppa när det passar dig för vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Det ger dig som kund en stor flexibilitet eftersom du kan slå två flugor i en smäll. Ta upp din mobiltelefon och shoppa lite på tåget hem från jobbet eller skolan. Eller varför inte ta med dig surfplattan ut i hängmattan i trädgården och shoppa lite därifrån?


Shoppa Hollies när du vill på Miinto


Allt är möjligt eftersom du når oss från alla dina enheter. Det gör att du slipper tänka på stressfaktorer som trängsel och jäkt som det ibland är i butikerna på stan. Att köra runt och hitta parkering är inte heller något du behöver bekymra dig om när du shoppar här hos oss på Miinto.

Ett bra tips till dig som vill effektivisera shoppingen och vet vad du letar efter, är vår meny här nedan. Du kan enkelt välja en specifik storlek eller färg. Då skalas alla andra kläder bort och du presenteras endast för de kläder som lever upp till dina kriterier. Vill du veta mer om ett specifikt plagg kan du bara klicka på bilden. Då får du mer information om vilka storlekar som finns tillgängliga och inte minst vilka färger du kan välja mellan. Du kan dessutom se vilka tillverkningsmaterial som har använts vid produktionen av klädesplagget.

Ta bort alla filter

Hollies

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.