Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Hugo Boss (109)

Varumärket Hugo Boss grundades av Hugo Ferdinand Boss år 1924. Dock gick företaget i konkurs med startades upp igen år 1931. Hugo Boss designar och säljer kläder av hög kvalitet och har sedan ett par år tillbaka ett utökat sortiment med bl.a. väskor, skor, glasögon, parfymer och klockor. Varumärkets huvudkontor är beläget i Metzingen, Tyskland.

Hugo Boss designar lyxiga och trendiga kläder och produkter för både kvinnor och män och är ett av de mest lönsamma klädesmärkena i världen. Hugo Boss har under sina år gjort en hel del kampanjer och olika delar av företaget har riktat in sig på olika stilar och behov. Detta har gjort och gör att varumärket når ut till många olika grupper av konsumenter och täcker många olika stilar. Kollektionerna innehåller eleganta kläder och produkter för festligare tillfällen, ett mer vardagsvänligt och klassiskt mode samt lyxiga och moderna produkter och kläder.

Hugo Boss har gjort en del samarbeten och är även sponsorer i diverse sportiga och kulturella evenemang. När det kommer till sport har varumärket bl.a. sponsrat tävlingar och deltagare i golf, formell 1 och segling. Varumärket brukar även anordna en del modeevent.

Med produkter i över 124 länder är Hugo Boss ett de världsledande varumärkena på marknaden. Varumärket har skapat flera kampanjer, kollektioner och undermärken till Hugo Boss. Dessa är bl.a. Boss Black, Boss Selection, Boss Green, Boss Orange, Boss Kidswear, Boss Home och Hugo. De olika delarna är inriktade på olika stilar, produkter och behov hos kunder.

Det går även att följa Hugo Boss och dess mode och produkter på både Twitter och Facebook.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

109 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken