Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Hugo Boss

Hugo Boss är ett världskänt livsstilsmärke som tillverkar modekläder, skor och parfymer för män och kvinnor som ställer höga krav på stil och kvalitet.

Hugo Boss, eller bara BOSS, är ett tyskt modehus som tillverkar lyxiga kläder och accessoarer. Hugo Boss grundades år 1924 av Hugo Ferdinand Boss i lilla staden Metzingen i norra Tyskland. Från början tillverkade man baskläder för vardagsbruk, vilket visade sig vara en mindre lyckad affär. Redan 1930 gick företaget i konkurs. Bara något år senare startade man dock en ny verksamhet, nu som skräddare åt nazistregimen. För att tillverka de tusentals kostymer som de tyska trupperna behövde utnyttjade man tvångsarbetare från Öst- och Västeuropa. För att sona för sitt mörka förflutna har modehuset under senare år bidragit med stora summor pengar för att ge upprättelse åt tvångsarbetare från andra världskriget. Idag är Hugo Boss en ledare på den internationella modemarknaden. Förutom kläder lanseras det årligen nya parfymer som licenstillverkas av den amerikanska varumärkeskoncernen Procter & Gamble. Sedan några år tillbaka har man utökat sina flaggskeppsserier med bland annat skor, klockor, solglasögon och väskor. Huvudkontoret finns fortfarande i Metzingen men kollektionerna säljs via egna butiker, varuhuskedjor och återförsäljare över hela världen. Hugo Boss har även medverkat som sponsorer i världskända sportevenemang, däribland Formel 1, 2010 års US PGA Championship och 2014 års US Golf Open. I samband med detta har man lanserat en mycket framgångsrik HUGO BOSS Premium Golfwear kollektion.

Hugo Boss – ett märke, många ansikten

Hugo Boss har under årens lopp lanserat ett flertal konceptmärken. Hugo (herr- och dammode), Boss Kids Wear (barnkläder) och Boss Home (möbler och heminredning) är populära serier som varje säsong lanserar nya spännande produkter. Syftet är att skapa ett komplett livsstilsmärke. En parfym från Hugo Boss understryker din personliga stil och inspirerar till nya utmaningar. Det är nog föga förvånande att BOSS Bottled är en av modeindustrins mest sålda herrparfymer. Närmare 70 miljoner flaskor har hittills sålts världen över. I damkollektionerna hittar du förstås också en och annan pärla. Deras Ma Vie serie är en uppföljare till succédofterna Boss Jour och Boss Nuit. Här har man valt att blanda den exotiska doften från kaktusblomman med klassiska toner av jasmin och fresia. Från parfymer till kostymer och skor, Hugo Boss ambition är att du ska kunna hitta din egen personliga look på alla nivåer. Därför är man ständigt på jakt efter nya lifestyle-koncept som går hand i hand med de rådande trenderna.

Internationellt mode i toppklass

Hugo Boss är sofistikerat och stilfullt mode för män och kvinnor i karriären. Här hittar du allt från klassiska kostymer till trendiga fritidskläder i form av tröjor, t-shirts, byxor, shorts, skjortor och jeans. BOSS modet attraherar en bred och varierad kundgrupp där klassisk elegans och diskret lyx står högt i fokus. En snygg tröja från BOSS bör alla unna sig. I flaggskeppskollektionerna hittar du trendiga modeller i en mängd olika färger som ger din vardagslook ett lyxigt uttryck. Ihop med favoritjeansen rundar du av looken på ett stilfullt sätt. Det här är kläder för män och kvinnor som förstår sig på kvalitet och design. Varje plagg i BOSS kollektioner tillverkas av högkvalitativa material. Lyxfaktorn märks i klädernas kvalitet och komfort snarare än i själva designen. Välskräddade blazers och jackor, tröjor och t-shirts av finaste bomull, skor av italienskt läder. Här hittar du den ultimata jobbkostymen, den snyggaste festblåsan och de skönaste fritidskläderna. Vad mer kan man begära av ett toppmärke som Hugo Boss?

filter

2165 resultat

Sida 1 av 22

Nästa

Sida 1 av 22