Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HUMMEL

Välkommen till en samlad sida med kläder från märket Hummel. Om du är på utkik efter sportkläder har du kommit helt rätt. Här kan du hitta både träningskläder, skor och accessoarer som du kan behöva när du ska ut och röra på dig, oavsett om det är på amatörmässig eller professionell nivå.

Termen ""karaktär"" har bidragit till att definiera riktningen för Hummel, eftersom begreppet har utvecklats under 2005. Vikten av att ha karaktär mättade sättet alla deras produkter tillverkas. Varje produkt är avsedd att uttrycka sin egen historia och unika karaktär, och detsamma gäller för alla lag och enskilda spelare som de sponsrar runt om i världen. Dessa lag och spelare är noga utvalda - inte bara på grund av storlek och världsberömmelse, men med unika, karaktärer och beslutsamhet att vinna. Som Einstein uttryckte det: "Svaghet i attityd blir svaghet i karaktär"

Hummel är det enda 100% danskägda sportvarumärket i världen, med anor från 1923. Deras arv har alltid varit en viktig del av deras värderingar. Deras arv är djupt rotad i Hummels själ och är tydlig i både lagsporter och design av mode. Det här representerar värdena av god design, yttrandefrihet och mänskliga respekt.


Dansk design som överträffar alla dina förväntningar


Att danskar kan det där med design det vet vi i Skandinavien. Och dansk design ligger många svenskar varmt om hjärtat. Stilrenhet och minimalism är begrepp som ofta förknippas med dansk design och det är troligtvis också på grund av detta som designen har blivit så populär. Att kunna skapa framträdande uttryck i en avskalad design där linjer, färger och former får ta plats – är inte alltid det enklaste, men Hummel är ett bevis på att det går.

Med Hummel kan du inte bara få funktionella träningskläder, som låter din kropp andas medan du är uppe i varv och tränar för fulla muggar, du ser även snygg och trendig ut i dina träningskläder något som har blivit allt viktigare på senare år. Vill du också glänsa lite på träningscentret? Då har du en bra chans att få tag i bra och snygga plagg här på Miinto. Vi har ett stort sortiment av Hummel och du hittar det här nedan. Så det är helt enkelt bara att börja skrolla ner och botaniserar runt bland plaggen.

Även om Hummel främst fokuserar på träningskläder producerar de också andra typer av kläder som skor, jackor och overaller. Du hittar alltså även vanliga kläder här i vårt sortiment. Och när du har hittat en ny favorit kan du vara säkert på att plagget håller extra hög kvalitet, precis som träningskläderna. Du hittar kläder för män, kvinnor och barn i alla åldrar. Designen gör att kläderna kan användas av alla oavsett om du är yngre eller äldre.

Det man ska komma ihåg är att kvalite ofta avspeglas i priset men här har du ett klädmärke där du kan få riktigt mycket kvalitet för pengarna. Designen haltar inte efter den heller så du har en bra möjlighet att få tag på kläder som både ser snygga ut, håller länge och dessutom inte kostar skjortan när du köper lite nytt och fräscht till din garderob.


Motionera med rätt träningskläder från Hummel


Om du vet vad du vill ha kan du med fördel använda menyn som är här nedan. Den hjälper dig att sortera lite bland kläder och accessoarerna. Vet du till exempel precis vilken färg du är ute efter så kan du enkelt välja den, detsamma gäller storlek eller prisnivå. Just prisfunktionen är praktisk om du har en budget du behöver hålla dig till. Ställ enkelt in ett övre pris och du blir då endast presenterad för kläder som matchar ditt val rent prismässigt. Då slipper du oroa dig för att du överskrider din budget och kan enkelt shoppa i lugn och ro.

Motion är viktigt det vet vi alla och det gäller att röra på sig så mycket man kan. Även de minsta ansträngningarna gör skillnad, men för att kunna komma i gång behöver du givetvis rätt kläder. Att ha bra träningskläder är A och O för att kunna komma i gång med att börja träna och motionera. Och du som redan tränar i dag känner säkert till vikten av att ha träningskläder i bra kvalitet. Här på Miinto hittar du kläder från Hummel i ett stort urval.

Ta bort alla filter

Hummel

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.