Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

I MASCHI

I Maschi är ett italienskt premiumvarumärke känt för sin maskulina elegans och sofistikerade stil. Varumärket är framkallande av en kultiverad och ungdomlig linje av män, som stolt bär sitt klädmärke med en modern och fräsch stil.

Fångande historien om I Maschi


Med en stark italiensk arv och en passion för snygg design, föddes I Maschi ur en önskan att skapa uttrycksfulla kläder för dagens moderna man. Varje del av varumärkets historia är genomsyrad av tradition, hantverk och kvalitet.

Utforska det italienska varumärket I Maschi


I Maschi har satt sin prägel på den moderna modescenen med sin distinkta stilmix. Varumärket präglas av en djärv och sofistikerad estetik som strävar efter att ge män en plattform för att uttrycka sin identitet genom kläder.

Kännetecknas av kvalitet och tidlös elegans


Varje plagg från I Maschi är noggrant designad för att återspegla varumärkets fokus på hög kvalitet, utmärkt hantverk och tidlös design. Deras kollektioner är fyllda med eleganta kläder som kavajer, skjortor och byxor, alla gjorda med den största omtanken om detaljer.

Fokus på vackert material


I Maschi tar stor stolthet i att använda de bästa materialen i alla sina kläder. Detta innebär premiumtyger som Cashmere, siden och oljekämt bomull, vilket ger en unik känsla och varaktighet i varje plagg.

Köpa I Maschi på Miinto


Köpa från I Maschi kommer att ge dig tillgång till en ny nivå av maskulina kläder som gör att du kan framstå som elegant och välklädd oavsett tillfälle. Vad mer är, på Miinto kan du upptäcka ett brett urval av I Maschi plagg, tillgängliga för att köpa online och skickas direkt till din dörr. I Maschi erbjuder en perfekt balans mellan modern design och klassisk elegans, vilket förstärker varje manliga garderob samtidigt som den upprätthåller en unik ingång till italiensk stil. Med Miinto kan du upptäcka och handla detta spännande och kraftfulla varumärke, för att ta dina dagliga och formella kläder till en helt ny nivå.

Ta bort alla filter

I Maschi

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.