Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

IL BISONTE

Il Bisonte är ett ikoniskt italienskt varumärke känt för sina högkvalitativa läderväskor och accessoarer. Företaget föddes ur en stark passion för hantverk och skönhet, och varje produkt är en hyllning till den italienska designtraditionen.

Historien om Il Bisonte


Il Bisonte föddes i Florens, i hjärtat av den italienska läderindustrin. Grundat av Wanny Di Filippo, en unik och passionerad personlighet som alltid var utrustad med en bisonhatt på huvudet, det är därifrån varumärket tar sitt namn. Di Filippo hade en ypperligt känsla för estetik och kvalitet, vilket fick honom att skapa en kollektion präglad av en strävan hittills oaftapad inom läderindustrin.

Upptäck Il Bisonte


Il Bisonte står som synonym till äkta läderhantverk. Varumärket inkapslar skönheten och omsorgen i det traditionella italienska hantverket genom att skapa exklusiva produkter där kvalitet, stil och funktionalitet går hand i hand. Oavsett om det gäller handväskor, portföljer, resväskor, plånböcker eller andra accessoarer, erbjuder Il Bisonte ett brett sortiment för både män och kvinnor.

Kännetecknande för Il Bisonte


Erkännandes för sina ovärderliga arbeten och kontinuerligt stimulerande innovation, är varje Il Bisonte's produkt ett mästerverk i sig. Med fokus på hållbart italienskt läder och tidlös design, blandas tradition med modernitet för att skapa varaktiga klassiker. Spännande färgkombinationer, fina detaljer och genuina italienska material betonar varumärkets kärnvärden i sina produkter.

Specialinslag i Il Bisonte kollektioner


Till skillnad från vissa modevarumärken, håller Il bison inte fast vid säsongens trender. Istället fokuserar de på att skapa tidlösa, hållbara stiler som förblir relevanta och åtråvärda över tid. I varje kollektion hittar du en harmonisk fusion av vintage och modern estetik, vilket skapar läderväskor och accessoarer som uppskattas över generationer.

Il Bisonte på Miinto


Om du vill lägga till ett fint stycke italienskt hantverk i din garderob är Il Bisonte det perfekta valet. Du hittar ett brett utbud av Il Bisonte produkter på Miinto. Reta upp sökmotorerna och bläddra bland sofistikerade läderväskor, praktiska resväskor, eleganta portföljer och andra högkvalitativa lädertillbehör. Alla har det distinkta, exklusiva Il Bisonte stämpeln. Il Bisonte erbjuder utmärkta produkter för alla som värdesätter kvalitet, funktionalitet och subtil stil. Genom att ständigt känna till sitt ursprung och upprätthållande av klassiska hantverksmetoder, fortsätter de att befrämja sin unika syn på design och kvalitet och skapar skönhetsföremål som berättar om tidens gång, men aldrig förlorar sin charm.

Ta bort alla filter

Il Bisonte

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.