Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

IPANEMA

Ipanema är ett fantastiskt modevarumärke som är känt för sin högkvalitativa och attraktiva kollektion av skor. Det är ett märke som har fångat uppmärksamheten från modeälskare över hela världen med sin unika design och exceptionella kvalitet.

Historien om Ipanemas början


Ipanema är uppkallat efter en av de mest exotiska och berömda stränderna i världen, Ipanema-stranden i Brasilien. Varumärket är inspirerat av den uppslukande och levande kulturen i Brasilien. Brandet strävar efter att spegla det brasilianska folket med deras avslappnade attityd och kärlek till fest i sitt sortiment av skor. Med sina diskreta men ändå distinkta mönster, följer Ipanema alltid sin kärna av brasiliansk kultur samtidigt som de förföljer de senaste modetrenderna runt om i världen.

Upptäck Ipanemas modevärld


Med Ipanema kan du förvänta dig mer än bara skor. De påminner om den spirit som sprider sig genom Brasilien. Varje sko representerar en känsla, en musiktipp, eller helt enkelt essensen av den brasilianska livsstilen. Varje design är unik och skapad med omsorg och precision. Ipanema skor, sandaler och flip-flops är idealiska för dem som vill känna komfort och ändå vara modemedvetna.

Karakteristika hos Ipanema


Ipanema strävar efter att skapa skor som inte bara är tilltalande för ögat, men som också ger optimal komfort. Varumärket utvecklar ständigt sina metoder och material för att skapa skor som är slitstarka, flexibla och mjuka att bära. Dessutom är alla Ipanema-produkter gjorda av 100% återvinningsbara material vilket visar företagets engagemang för att skydda miljön.

Mode och design med Ipanema


Varje Ipanema-sko har sin egen personlighet och stil. Från minimala och eleganta flip-flops till livliga och mönstrade sandaler, erbjuder Ipanema en hel del stilar för att passa alla typer av kunder. Varumärket håller ständigt ett öga på de senaste modetrenderna och integrerar dem i sina design, som gör att varje produkt känns fräsch och aktuell.

Köpa Ipanema på Miinto


Att köpa Ipanema på Miinto är förvånansvärt enkelt. Här finns ett stort utbud av Ipanema-produkter som du kan välja mellan. Vare sig du letar efter en färgstark flip-flop att använda på stranden, eller en mer blygsamma och sofistikerad sandal att bära på en utekväll, kommer du helt säkert hitta något som faller dig i smaken. Tvärtemot andra onlinebutiker ser Miinto alltid till att hålla sina priser konkurrenskraftiga, samtidigt som de erbjuder de bästa Ipanema-produkterna. Ipanema är mycket mer än bara ett skomärke. Med fyra decennier av framgång bakom dem, är de nu ett av de ledande skoföretagen i världen. Så oavsett om du är en nybörjare när det kommer till mode, eller om du vet exakt vad du vill ha, är Ipanema det perfekta märket för dig. Med en otrolig blandning av kvalitet, komfort och stil, Ipanemas syfte är inte bara att produkterna ska kännas bra, utan också att du ska känna dig bra när du bär dem.

Ta bort alla filter

Ipanema

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.