Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ISA BOULDER

Isa Boulder är ett unikt varumärke som fascinerar modemarknaden med sin estetik och distinkta design. Inspirerat av sin passion för form, material och färg, skapar varumärket extraordinära kläder genom överflödig precision och finkänslighet.

Stampen av Historien Bakom Isa Boulder


Isa Boulder grundades av två alumner från ArtEZ School of Art, Surya Michel och Cecilia Basari i Amsterdam. Utbildade textil- och modeformgivare, hade Michel och Basari en gemensam vision om att skapa kläder som erbjöd mer än bara yttre estetik, utan något som skulle ge betydelse och ägande till bäraren. Varumärkets design estetik hämtar inspiration huvudsakligen från koncept inom konst, arkitektur och genom att förstå och utforska kroppens anatomi.

Utforska Med Isa Boulder


Isa Boulder är känt för att skapa kläder med uttrycksfulla formgivning som utmanar traditionellt tänkande. Varumärket tar sig tid att detaljorienterat skapa varje plagg, där varje söm och detalj är genomtänkt och handgjord för att ge den bästa kvalitén. Känslan Jin panitar, vilket betyder 'djup känsla av tillfredsställelse och glädje' på Thailändska, är en viktig del av företagets designfilosofi.

Kännetecken Från Isa Boulder


Varumärket har etablerat sig inom industrin genom sin definierande karaktär och strukturella skönhet i sina designer. Bland signaturdrag från Isa Boulder kan vi hitta extravaganta men samtidigt bekväma stickade plagg, som skulpterats för att förhöja tredimensionella former. Vågade silhuetter och innehållsrika strukturer präglar deras kollektioner.

Modets Avantgarde – Varför Isa Boulder?


Ett distinkt element i Isa Boulders varumärke är dess närhet till avantgarde mode. Genom att ständigt driva gränserna för vad traditionell design skulle kunna vara, utmanar företaget konstant normer och gör samtidigt plats för kreativitet och innovation inom modebranschen.

Köp Isa Boulders unika stilar på Miinto


För att få tillgång till Isa Boulders fascinerande produkter, är Miinto din platå. Interagera digitalt med varumärkets kreativa process, se tacktila detaljer och stödja designprocessen genom att välja det rätta plagget för dig. Otroliga mode upplevelser väntar dig med Isa Boulder på Miinto. Varje plagg berättar en historia, vattnar en känsla och överraskar betraktaren med dess unika skönhet och koncept. Isa Boulder utmanar gränsen mellan konst och mode, vilket gör varumärket till en destination för alle unika stilentusiaster.

Ta bort alla filter

Isa Boulder

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.