Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Isabel Marant

Mode som både är modernt och inte minst vackert är kanske ett sätt att beskriva Isabel Marants kollektioner. Det är kläder som inte bara har fått kändisarna till att vallfärda till butikerna, även vanliga människor har blivit hänförda av den typiska och unika stil som Isabel Marant har lyckats förmedla genom sina många kollektioner genom tiderna. Utforska populära Isabel Marant skor

Franska designers från landet i storstaden Paris

Här på sidan kan du hitta skor, klänningar, byxor och accessoarer och mycket mer. Vi har ett brett utbud av kläder från Isabel Marant och om du verkligen tycker om fransk design kan du givetvis också ta och kolla in Saint Laurent som också är ett franskt märke. Det är just i modets huvudstad Paris som historien med Isabel Marant börjar.

Ofta är det så med franska designers att de kommer från en mindre ort långt från huvudstaden. Och samma sak gäller Isabel, hon växte dock upp i en förort till Paris där hon uppfostrades av sin käre fader. Han köper efter mycket om och men en symaskin till henne i 15-års födelsedagspresent och sedan dess har hon sytt egna kläder.

Ett koncept som introducerades i Paris var att man kunde designa och sy kläder och sedan lämna dessa till en depot. När kläderna sedan blev sålda fick man pengar. Ett koncept som var mycket välfungerande och inte minst banade väg för Marant. Så småningom fick hon ihop pengar till att starta ett eget modehus, vilket hon gjorde 1994. Redan året efter kunde hon visa upp sin första fullständiga kollektion på modevisningen i Paris som hålls under modeveckan där varje år.

Modeveckan i Paris är en av de viktigaste i världen

Det är en av de allra viktigaste tillställningarna som finns inom modevärlden eftersom de allra största modehusen, där visar upp sina kommande och allra nyaste kollektionen offentligt. Det är alltså ett riktigt prov på om man har ett gott grepp om den kommande säsongen eller inte - något som alltid är viktigt inom modevärlden. Marant har tagit det franska modet till sig och gjort om det till sin egen identitet.

Att vara kvinna och självständig är något som kollektionerna förmedlar i stor utsträckning vilket som fått stor uppmärksamhet inte minst bland kändisar världen över. Och man kan väl säga att när kändisar går med ens kläder har man lyckats bra. Som ung gick Marant mycket i modifierade herrkläder och har alltid haft en lutning åt att utmana de stereotypa rollerna inom modevärlden - något som lockar eliten till Marant.

När du får hem kläderna du köper här på sidan blir du nog positivt överraskad. För Marants kollektioner ska upplevas i verkligheten, det är en sak som är säker. Tag dig därför god tid och välj ut några plagg som du verkligen tycker om, de blir förmodligen nya favoriter snabbare än du kan ana just nu.

Visst är handeln på internet ett smart alternativ till att shoppa på stan. Slipp tänka på öppettider eller trängsel, bara att shoppa på när det passar dig som allra bäst. Det är just att kunna ta lite tid för sig själv och koppla med lite shopping, som man kan behöver ibland. Unna dig en stund när det är du själv som står i centrum och ingen annan. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

1225 resultat

Sida 1 av 13

Nästa

Sida 1 av 13