Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

ISABEL MARANT ÉTOILE

Isabel Marant Étoile är ett unikt franskt märke som på kort tid har blivit ett eftertraktat namn inom modescenen. Märkets uppfriskande tolkning av klassisk parisisk stil har gjort det till en framträdande spelare inom internationell modeindustri.

Historien bakom Isabel Marant Étoile


Grundaren för detta märke, Isabel Marant, föddes och växte upp i Paris och inledde sin karriär inom modevärlden redan under tonåren. Hennes märke, Étoile, lanserades som en mer tillgänglig och avslappnad förlängning av hennes huvudlinje, men båda kollektionerna bevarar samma bohemiska charm och elegans som har gjort Isabel Marant till ett pålitligt val för modekännare.

Utforska Isabel Marant Étoile


Isabel Marant Étoile har en förmåga att skapa kläder som känns både samtida och tidlösa. Märket riktar sig till den moderna kvinnan som söker en avslappnad, men ändå sofistikerad garderob. Kollektionerna består av allt från vardagskläder till eleganta klänningar och trendiga ytterkläder, alla med fokus på komfort och kvalitet.

Populära artiklar från Isabel Marant Étoile


Några av de mest populära objekten från Isabel Marant Étoile inkluderar deras karaktäristiska stickade tröjor, jeans med hög midja och blommiga klänningar. Deras skor, särskilt deras stövlar och sandaler, är också mycket populära för sin unika mix av chic parisisk stil och praktisk funktionalitet.

Kännetecken för Isabel Marant Étoile


Isabel Marant Étoile kännetecknas av en blandning av feminina och avslappnade stilar. Märket kombinerar klassiska silhuetter med unika detaljer som broderi, fransar och tryck för en distinkt bohemisk känsla. Färgpaletten är ofta neutral med inslag av ljusa och djärva färger för att skapa en dynamisk och stimulerande look.

Isabel Marant Étoile på catwalken


Isabel Marant Étoile har gjort stora intryck på modescenen genom sin närvaro på många internationella modeveckor. Märkets presentationer är kända för deras dynamik och spänning, med modeller som bär allt från avslappnade vardagskläder till mer uppklätt kvällsnummer.

Köpa Isabel Marant Étoile på Miinto


Att köpa Isabel Marant Étoile på Miinto är enkelt och bekvämt. Med ett brett utbud av märkets nyaste kollektioner är det enkelt att hitta något som passar din personliga stil. Oavsett om du är ute efter en ny klänning för en speciell tillställning eller bara behöver uppdatera din vardagsgarderob, är du säker på att hitta något du älskar.

Vad skiljer Isabel Marant Étoile från andra märken?


Isabel Marant Étoile skiljer sig från andra märken genom sin unika tolkning av parisisk chic. Medan andra märken kan försöka kopiera den klassiska franska stilen, lyckas Isabel Marant Étoile skapa kläder som känns genuint parisiska. Isabel Marant Étoile är ett märke som lyckas kombinera enkelhet med exklusivitet, vilket gör det till ett perfekt val för den modekunniga kvinnan. Oavsett om du redan är ett fan av märket eller bara upptäcker det, kommer du att bli charmerad av dess unika stil och kvalitet.

Ta bort alla filter

Isabel Marant Étoile

Sida 1 Av 11

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.