Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR T.O.M 15/1-2021
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Jack & Jones

Jack & Jones grundades år 1989 och är en del av Bestseller, ett familjeägt företag som grundades i Danmark år 1975.

Varumärket Jack & Jones är ett jeansmärke som vänder sig till killar och erbjuder dem trendiga och bekväma produkter som de enkelt kan skapa sin egen stil med. Jack & Jones har fyra olika kollektioner; Jeans Intelligence, Premium, Vintage och Premium Tech. Dessa fyra kollektioner riktar sig till olika målgrupper och stilar.

Jeans Intelligence är varumärkets huvudkollektion och består till stor del av vardagliga jeans för killar i åldern 18-25. Dessa jeans har de senaste och trendigaste passformerna och är ständigt modemässigt rätta att bära. Jeans Intelligence innehåller även skjortor, t-shirts och stickat och är inspirerade av de senaste trenderna.

Vintage-kollektionen passar bra för de som gillar vintage men samtidigt också det moderna, kollektionen Vintage har nämligen en touch av det moderna modet. Målgruppen för denna kollektion är killar mellan 25 och 40. Jeansen och de övriga produkterna i denna kollektion har bl.a. slitningar och dova färger som ger en second-hand känsla och de är av mjuka material.

Kollektinen Premium vänder sig även den till killar i åldern 25-40. Kollektionen har en klassisk stil och influenser av både det unge och det något mer äldre och sofistikerade. Produkterna ger en avslappnad känsla och är producerade i härliga material. Premium-mannen är självsäker och innovativ.

Premium Tech påminner mycket om Premium men är till skillnad från den en kollektion med sportiga produkter. Dessa produkter är sportiga, stilrena och passar bra för den som vistas mycket utomhus. Produkterna är av material som passar olika typer av väder och situationer.

filter

1630 resultat