Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JACK & JONES

Jack & Jones grundades år 1989 och är en del av Bestseller, ett familjeägt företag som grundades i Danmark år 1975.

Varumärket Jack & Jones är ett jeansmärke som vänder sig till killar och erbjuder dem trendiga och bekväma produkter som de enkelt kan skapa sin egen stil med. Jack & Jones har fyra olika kollektioner; Jeans Intelligence, Premium, Vintage och Premium Tech. Dessa fyra kollektioner riktar sig till olika målgrupper och stilar.

Jeans Intelligence är varumärkets huvudkollektion och består till stor del av vardagliga jeans för killar i åldern 18-25. Dessa jeans har de senaste och trendigaste passformerna och är ständigt modemässigt rätta att bära. Jeans Intelligence innehåller även skjortor, t-shirts och stickat och är inspirerade av de senaste trenderna.

Vintage-kollektionen passar bra för de som gillar vintage men samtidigt också det moderna, kollektionen Vintage har nämligen en touch av det moderna modet. Målgruppen för denna kollektion är killar mellan 25 och 40. Jeansen och de övriga produkterna i denna kollektion har bl.a. slitningar och dova färger som ger en second-hand känsla och de är av mjuka material.

Kollektinen Premium vänder sig även den till killar i åldern 25-40. Kollektionen har en klassisk stil och influenser av både det unga och det något mer äldre och sofistikerade. Produkterna ger en avslappnad känsla och är producerade i härliga material. Premium-mannen är självsäker och innovativ.

Premium Tech påminner mycket om Premium men är till skillnad från den en kollektion med sportiga produkter. Dessa produkter är sportiga, stilrena och passar bra för den som vistas mycket utomhus. Produkterna är av material som passar olika typer av väder och situationer.

Tycker du om mode till ett bra pris? Då är Jack & Jones ett bra alternativ och här på Miinto hittar du ett mycket stort sortiment med snygga kläder som du kan bära på jobbet, i skolan eller på fest. En del skulle kanske placera Jack & Jones stilmässigt som passande för den lite äldre generationen. Men om man tittar på deras senaste kollektioner har de rört sig allt närmare de yngre männen och kvinnorna som tycker om mode.

Här på Miinto kan du shoppa kläder från Jack & Jones precis när du vill och var du vill. Vi har nämligen öppet dygnet runt. Du behöver alltså inte ta hänsyn till några öppettider eller liknande. Dessutom når du sidan från alla dina enheter såsom din mobiltelefon och din surfplatta. Det gör shoppingen rolig, enkel och effektiv. Varför inte kolla på lite kläder när du ändå bara sitter på bussen eller på tåget?


Stort sortiment från Jack & Jones här på Miinto


Vi vet att vårt sortiment är mycket stort och det har ett stort antal fördelar, men om du vill shoppa effektivt och vet precis vad du vill ha kan du skala bort alla kläder som inte svarar till de kriterier som du sitter med. Använd menyn här nedan och välj storlekar eller färger som du är intresserad av att titta på.

Du får då en massa olika kläder som svarar till dina förväntningar – och inget annat. Om du å andra sidan vill bli inspirerad och kolla runt lite kan du låta menyn vara och bara scrolla ner. Ett bra tips är även att sortera resultatet med kläder. Du kan sortera efter pris, stigande eller fallande, Senast tillkomna klädesplagg eller efter popularitet.

Med andra ord är det enkelt att shoppa hos oss och med handen på hjärtat är det kanske på tiden att du tar dig en koll här nedanför? En garderob behöver ofta fräschas upp med lite nya kläder inför kommande säsong och det har du goda chanser för att kunna göra här hos oss. Du hittar kläder i alla typer av prisklasser, vilket är bra för den som exempelvis ska hålla sig till en budget.


Låt kläderna representera din personlighet - shoppa loss på Miinto


Våga ta steget och låta din personlighet få representera dig genom din klädstil. Kläderna säger mycket om oss människor, och det sägs att man mår bäst av att bära kläder som får en att känna sig väl till mods. På grund av detta kan det vara en bra idé att då och då ta och kolla runt lite efter några nya klädesplagg. Då kan du tillföra lite nytt i garderoben och det ger i själva verket också liv till dina gamla kläder. Att kombinera underkläder med nya plagg är en trendig möjlighet som du kan prova på om du vill sätta pricken över i:et.

En annan möjlighet är att titta efter överdimensionerade storlekar. Då kan du enkelt skapa en kontrasterande effekt med en cool lager-på-lager-look. Ta på dig en t-shirt under din övertröja och låt färgerna blandas och komplettera varandra på ett urbant och trendigt sätt. Lutar du mer åt det neutrala, minimalistiska hållet finns det goda möjligheter att hitta passande kläder även då. Det är helt enkelt upp till dig att välja och vraka bland vårt stora sortiment av Jack & Jones-kläder.

Ta bort alla filter

Jack & Jones

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.