Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JACOB COHËN

Jacob Cohen är ett luxuöst italienskt modehus som startades upp 1985 i byn Pontelongo, som ligger i Italiens norra hörn. Där längst upp i det norra Italien ligger bergen sida om sida med det Adriatiska havet och stränderna. De skogsbeklädda bergens mäktiga gröna färg, står i kontrast till den energiska blåa färg från det Adriatiska havet. Och kanske är det just den unika naturen i området som har gett upphov till Cohens kreativitet.


Hitta nya favoriter från Jacob Cohen


Modehuset har redan från början fokuserat på jeans i toppkvalitet med snygga skärningar och passformer. Med all säkerhet är det designen och passformen som har legat till grund för märkets stora succé världen över. Till en början bestod som sagt alla Jacob Cohen kollektioner endast av jeans, men idag har modehuset expanderat sitt sortiment med bland annat skor, bälten, t-shirtar, tröjor, polotröjor, och jackor både på dam- och herrsidan. Men det största fokuset ligger fortfarande på jeans.

Det som urskiljer Jacob Cohens kreationer på modescenen från andra märken, är de unika detaljer som varje plagg har försetts med. Det gör plaggen personliga och enastående med en handgjord känsla. Om du söker klädesplagg i toppkvalitet, där färg och form håller i lång tid framöver, är det en god idé att titta närmare på just detta modehus kollektioner. Och förutom jeans finner du många olika typer av accessoarer och skor. Vi på Miinto erbjuder ett stort utbud av Jacob Cohen.


Låt dig inspireras


Om du inte vet precis vad du vill ha kan du enkelt skrolla ner på sidan. Du blir då presenterad för hela utbudet och det är ett utmärkt sätt att bli inspirerad att dels titta på nya typer av plagg, dels att prova på nya färger. Är du ute efter ett par färgglada byxor som ger hela din outfit ett lyft? I så fall kanske du ska prova på ett par röda eller gröna? Lutar du inte åt det färgglada hållet men gärna vill prova på något nytt, kan du istället gå efter själva designen och skärningen på byxorna. Kanske kan du prova på en ny modell som är utsvängd eller varför inte extra slimmad?

Vet du precis vad du är ute efter kan du istället använda vår smarta sökfunktion. Det värsta med att shoppa i butikerna på stan är att hitta ett nytt favoritplagg och upptäcka att det saknas i rätt storlek. Det blir ofta ett evigt springande fram och tillbaka för att hitta både kläder, accessoarer och storlekar som passar. Allt det slipper du när du väljer att shoppa Jacob Cohen online. Du behöver inte ens lämna soffan.

Men om du är på språng når du oss ändå. Du kan nämligen shoppa på Miinto från alla dina enheter. Så oavsett om du sitter på tåget på väg hem från jobbet, på bussen på väg till skolan eller någon annanstans kan du enkelt shoppa loss på Miinto och det är dessutom enkelt och roligt.


Enkel och rolig shopping på Miinto


Med vår sökfunktion kan du välja en specifik storlek eller färg och sedan sorteras sidan automatiskt. Det betyder att du endast blir presenterad för kläder, accessoarer och skor som du verkligen är intresserad av och som passar dig. Du kan dessutom välja ett övre och ett undre pris. Du blir då endast presenterad för produkter från Jacob Cohen som matchar din prisnivå. Det gör att du slipper oroa dig för att överstiga din budget om du har en sådan att hålla dig till. På så sätt kan du shoppa loss i lugn och ro.

Något av det bästa med att shoppa online är dessutom att du kan shoppa i din egen takt. Du behöver inte bekymra dig för överfyllda butiker med långa köer till kassan. Här är det bara du och dina önskemål som är i fokus. Du kan ta precis hur lång tid du vill på dig att jämföra olika färger, modeller och produkter, utan att någon stressar dig.

Ta dig lite välbehövd egentid och sätt ihop en helt fantastisk outfit som du kan använda på nästa festliga event tillsammans med vännerna. Söker du efter nya och fräscha plagg som lyfter hela din garderob? I så fall har du kommit rätt. Vi på Miinto erbjuder, förutom Jacob Cohen, även många andra märken. Så här har du god chans att hitta allt du behöver till din garderob oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst.


Ett stort sortiment till dig


Du hittar alla tänkbara modeller och färger. Investera i ett par jeans eller något annat från Jacob Cohen och ge din garderob lite härliga nyheter inför kommande säsong. Ett par nya jeans, skor eller en ny tröja skapar nya möjligheter i din garderob och det gör att du enkelt kan sätta ihop nya outfits. På ett sätt kan man säga att du inte bara får ett nytt plagg när du investerar i nyheter till din garderob. Du får många nya möjligheter, eftersom ett par nya byxor kan väcka dina gamla blusar, t-shirtar och toppar till liv igen.

Har du svårt att bestämma dig för om du ska investera i mer färgglada kläder eller neutrala? Du kan tänka så här: Börja med att ta en titta i din garderob. Brukar du ofta gå i färgsprakande outfits eller har du flest kläder i neutrala färger? Beroende på hur din nuvarande garderob ser ut kan du skapa möjlighet till fler outfits genom att investera smart. Om du har många färgglada kläder kan det alltså vara en idé att välja plagg i neutrala färger såsom ett par Jacob Cohen jeans i svart eller beige. De neutrala tonerna matchas enkelt med mer färgglada klädesplagg.

Om du å andra sidan har många neutrala plagg kanske det är en idé att investera i något mer färgglatt, som ger din garderob lite ny energi. Varför inte välja ett par färgglada jeans från Jacob Cohen? Ett par röda, gröna eller orange jeans matchas enkelt med en svart t-shirt. Vill du hellre köra på en mer klassisk stil kan du alltid välja ett par mörkblå jeans i kombination med en vit t-shirt. Det är en klassisk outfit som aldrig kan bli fel och passar lika bra för att gå ut på stan som på jobbet. Om du vill ge ett mer uppklätt uttryck kan du välja en vit skjorta istället för t-shirt.

Ta bort alla filter

Jacob Cohën

Sida 1 Av 14