Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JALAN JALAN

Jalan Jalan är ett modevarumärke som ger oss ett smakprov på extravaganta, traditionella Bali-inspirerade kläder vilka blandad med moderna tyger och stilar. Märket återspeglar kulturen och andan av Bali på ett fantastiskt sätt, vilket gör kläderna till heta trendstickare.

Glimtar genom tiderna över Jalan Jalan


Vid begynnelsen av sin resa befann sig Jalan Jalan i den vackra provinsen Bali, Indonesien. Märkets namn, "Jalan Jalan", är indonesiska för "promenera eller resa", vilket perfekt definierar märkets etos - en fusion av traditionell Bali-inspiration och moderna modestilar. Genom åren har märket fått en stor publik tak vare sin högkvalitativa produkt och sin förmåga att integrera den balinesiska andan i varje klädplagg.

Äkta charm av Jalan Jalan


Varje klädsplagg från Jalan Jalan erbjuder en känsla av traditionellt Bali kombinerat med ett modernt västerländskt inslag. Genom innovativa mönster och högkvalitativa material lyckas de briljera i att fånga essensen av både modernt och traditionellt mode uttryckt genom en mångfald av starka färger, mönster och tryck.

Djupdykning innebär Jalan Jalan egenskaper


Jalan Jalans kläder är designade för att vara effektfulla, med strålplagg som sticker ut i alla sammanhang. Förutom sin fantastiska design, präglas märket av dess äkta kvalitet. Varje produkt är främst gjord av premiumkvalitet och ger bästa komfort till samtliga kunder.

Tydlig särprägel som gör Jalan Jalan speciellt


Vad som är speciellt är att Jalan Jalan behåller en del av Bali genom sina kläder. Varje klädesplagg ger insikter i Balis traditioner, kultur och history. Förutom detta har märket utformat varje klädesplagg med både komfort och stil i åtanke. Genom sin anda och dess särdrag har Jalan Jalan anslutit sig till rankningarna över toppmodemärkena på Miinto.

Jalan Jalan på Miinto


Modeälskare kan nu utforska och köpa klädesplagg från Jalan Jalan hos Miinto. Här får kunder möjlighet att välja från ett brett sortiment av plagg med olika former, färger och stilar. Varje klädesplagg från Jalan Jalan märkt på Miinto är garanterat äkta och kommer löva dig hänförd blåst konstant av men positiva överraskningar! Jalan Jalan är inte fullständig utan den unika sammansättningen av traditionell och modern design. Denna balans, kombinerat med deras engagemang för kvalitet och autenticitet, är vad som skiljer Jalan Jalan från skaran och gör detta märke till en Miinto favorit. Användartillväsenhet, affärsvänlighet och kvalitetsägdning är kärnan i överringsningen av detta märke på Miinto. Så oavsett om du letar efter något traditionellt med twist eller ett modern plagg med ett hint av Bali, Jalan Jalan har något att erbjuda alla för sin individuella stil.

Ta bort alla filter

Jalan Jalan

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.