Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

JIMMY CHOO

Välkommen till en värld full med skor från Jimmy Choo – kan det bli bättre? Det sägs att kvinnor aldrig kan få för många skor och det stämmer kanske ganska bra om man tänker efter. För visst är det skorna som sätter pricken över i:et när man ska kombinera ihop en riktigt snygg outfit. På denna sida har vi samlat alla våra skor från Jimmy Choo, vilket gör det enkelt för dig att få en bra överblick över utbudet. Du kan enkelt skrolla ner här på sidan och börja botanisera runt bland de vackra skorna.

Jimmy Choo är en designer från Malaysia som skapade sin första sko vid elva års ålder. Varumärket Jimmy Choo lanserades 1996 och har som koncept att tillverka mycket eleganta och glamorösa skor. Jimmy Choo tillverkar även andra accessoarer som solglasögon och väskor. Idag bärs märket av kändisar världen över, och har mött stora framgångar på den internationella scenen.


Exklusiva skor att bära med sig länge


Det var alltså i mitten på 90-talet som Choo Yeang Keat tillsammans med Tamara Mellon skapade modehuset Jimmy Choo, och mycket har hänt sedan dess. På kort tid har modehuset blivit mycket känt över hela världen. Du hittar i dag skor från Jimmy Choo i flertalet av världens huvudstäder. Kvaliteten på skorna är mycket hög och det gör att skorna ligger i den dyrare prisklassen.

Men man ska alltid komma ihåg att det är ett miljöriktigt val att köpa kläder och accessoarer av bra kvalitet, eftersom de då ofta håller längre. Det gör att produktionen minskas vilket har en positiv inverkan på miljön och klimatproblemen. Dessutom är det bra för din plånbok eftersom det du köper kommer hålla länge om du tar hand om dina kläder och accessoarer på rätt sätt, något som är viktigt i just miljöhänseende.


Nya favoriter till din garderob från Jimmy Choo


Vill du piffa upp din garderob lite? Då är ett par nya skor alltid ett säkert kort. Skor är så kallade nyckelplagg som gör att du kan klä upp eller ner en outfit på ett mycket enkelt sätt. Tänk dig en ganska vanlig outfit med en blus och ett par snygga byxor. Om du vill skapa en mer avslappnad look kan du enkelt välja ett par sneakers eller platta skor. Man får en mycket mer vardaglig karaktär med lägre skor, som passar bra när du ska gå ut och gå en runda eller ta en fika i goda vänners sällskap.

Om du å andra sidan vill styla upp din outfit så kan du välja ett par skor med klackar. Du får då en perfekt outfit som passar lika bra på en affärslunch som till after work med kollegorna. Bara med med hjälp av skorna kan du alltså skapa två helt olika outfits – praktiskt och smidigt för den som behöver kunna anpassa sig.


Shoppa på Miinto – det är roligt och enkelt


När du shoppar hos oss på Miinto har du stor valfrihet. Du kan dels shoppa från alla dina enheter, så som telefon, surfplatta och dator. Det gör att det är enkelt att kolla på kläder eller accessoarer när du exempelvis sitter på bussen på väg hem eller bara surfar runt lite med din surfplatta i soffan. Eftersom vi på Miinto har öppet dygnet runt alla dagar på året, kan du även shoppa när du vill. Det gör att du slipper hålla reda på olika butikers öppettider. Enklare än så kan det knappast bli.

Vi har dessutom utvecklat ett smart sökverktyg som gör shoppingen ännu enklare. För att avgränsa det stora sortimentet av Jimmy Choo och hjälpa dig hitta rätt skor för just dig, så kan du enkelt ställa in dina önskade preferenser. Välj den storlek och färg du vill ha, och du blir presenterad för ett utbud som med all säkerhet passar dig. För att ytterligare rama in dina alternativ kan du välja önskad prisintervall, för att försäkra dig om att bara leta bland skor som du har råd med. Perfekt för dig som lever på en tight budget man ändå vill kunna shoppa lyxiga varor ibland.


Miinto förbinder kunder med högkvalitativt mode


Vi på Miinto har en vision om att våra kunder ska vara de bäst klädda. Vi vill vara våra kunders förstahandsval när det kommer till att handla på nätet, och det hänger ihop med vårt brinnande engagemang med att förbinda kunder med högkvalitativt mode och göra shoppingen mer tillgänglig för fler personer. Du ska inte behöva bo i en storstad för att kunna ta del av de senaste trenderna och nya spännande märken. Det var den här utmaningen de båda vännerna Mike och Konrad stod inför när de grundlade Miinto år 2009.

Genom att flytta handeln online har fler chansen att ta del av de kläder som de faktiskt vill ha på sig, och i slutändan möjlighet att uttrycka vem de är som person. Miinto samarbetar bara med klädmärken som lever upp till strikta krav på kvalitet, lyx och design. Här finner du stora och väletablerade märken som Jimmy Choo, men även lite mindre och inte lika kända designers som här med får en större exponering. Det är bra för modevärlden, bra för klädmärkena och bra för dig som kund. Tillsammans växer vi och blir ännu bättre.


Hitta dina nya favoriter från Jimmy Choo idag


När du handlar hos oss på Miinto kan du även försäkra dig om att du inte aktivt bidrar till den överproduktion som pågår runt om i världen. Detta är ett oerhört stort problem som sliter på jordens resurser. De varor som vi på Miinto förmedlar ligger redan och väntar på våra samarbetspartners lager, och säljs alltså av först innan klädmärkena går igång och producerar nya kollektioner. Kom ihåg att det inte betyder att man gör avkall på kvaliteten hos kläderna. Det är vårt sätt att dra vårt strå till stacken för att göra modebranschen lite mer hållbar.

Välkommen att botanisera runt på den här sidan för att hitta dina nästa drömskor från Jimmy Choo. Kom ihåg att inte glömma detaljerna – genom att hitta rätt accessoarer sätter du pricken över i:et på din outfit. Upptäck vackra bågar och eleganta väskor som blir den perfekta matchen till dina kläder. Jimmy Choo osar av exklusivitet och kommer ge din look en glans som är svår att stå emot.

Ta bort alla filter

Jimmy Choo

Sida 1 Av 13

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.