Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Jimmy Choo

Välkommen till en värld full med skor från Jimmy Choo – kan det bli bättre? Det sägs att kvinnor aldrig kan få för många skor och det stämmer kanske ganska bra om man tänker efter. För visst är det skorna som sätter pricken över i:et när man ska kombinera ihop en riktigt snygg outfit. På denna sida har vi samlat alla våra skor från Jimmy Choo, vilket gör det enkelt för dig att få en bra överblick över utbudet. Du kan enkelt skrolla ner här på sidan och börja botanisera runt bland de vackra skrona.

Shoppa på Miinto – det är roligt och enkelt

Jimmy Choo är en designer från Malaysia som skapade sin första sko vid elva års ålder. Varumärket Jimmy Choo lanserades 1996 och har som koncept att tillverka mycket eleganta och glamorösa skor. Jimmy Choo tillverkar även andra accessoarer som solglasögon.

Det var alltså i mitten på 90-talet som Choo Yeang Keat tillsammans med Tamara Mellon skapade modehuset Jimmy Choo och mycket har hänt sedan dess. På kor tid har modehuset blivit mycket känt över hela världen. Du hittar i dag skor från Jimmy Choo i flertalet av världens huvudstäder. Kvaliteten på skorna är mycket hög och det gör att skorna ligger i den dyrare prisklassen.

Men man ska alltid komma ihåg att det är ett miljöriktigt val att köpa kläder och accessoarer i bra kvalite, eftersom de då ofta håller längre. Det gör att produktionen minskas vilket har en positiv inverkan på miljön och klimatproblemen. Dessutom är det bra för din plånbok eftersom det du köper kommer hålla länge om du tar hand om dina kläder och accessoarer på rätt sätt, något som är viktigt i just miljöhänseende.

Nya favoriter till din garderob från Jimmy Choo

Vill du piffa upp din garderob lite? Då är ett par nya skor alltid ett säkert kort. Skor är så kallade nyckelplagg som gör att du kan klä upp eller ner en outfit på ett mycket enkelt sätt. Tänkt dig en ganska vanlig outfit med en blus och ett par snygga byxor. Om du vill skapa en mer avslappnad look kan du enkelt välja ett par sneakers eller platta skor. Stil får en mycket mer vardaglig karaktär med lägre skor, som passar bra när du ska gå ut och gå en runda eller ta en fika i goda vänners sällskap.

Om du å andra sidan vill styla upp din outfit så kan du välja ett par skor med klackar. Du får då en perfekt outfit som passar lika bra på en affärslunch som till after work med kollegorna. Bara med med hjälp av skorna kan du alltså skapa två helt olika outfits – praktiskt och smidigt för den som behöver kunna anpassa sig.

När du shoppar hos oss på Miinto har du stor valfrihet. Du kan dels shoppa från alla dina enheter. Det gör att det är enkelt att kolla på kläder eller accessoarer när du exempelvis sitter på bussen på väg hem eller bara surfar runt lite med din surfplatta i soffan. Eftersom vi på Miinto har öppet dygnet runt alla dagar på året, kan du även shoppa när du vill. Det gör att du slipper hålla reda på olika butikers öppettider.

filter

1445 resultat

Sida 1 av 15

Nästa

Sida 1 av 15