Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JOHN SMEDLEY

Med över två århundraden av erfarenhet och expertis bakom sig är John Smedley ett namn som står för kvalitet, sofistikering och sofistikerad stil inom modeindustrin.

Historia om John Smedleys Modehus


John Smedleys kärna går tillbaka till 1784, när företaget först inrättades som en liten spinneri i Derbyshire, England. Elva år senare utvidgades den till ett fabriksproducerande bomull och ull. Sedan dess har modehuset byggt upp en stark rykte om att producera några av de finaste kvalitetsplaggen som finns tillgängliga på marknaden.

Förstå mer om John Smedley


John Smedley är ett distinkt brittiskt märke har sedan länge varit populärt bland en bred publik, från trendiga stadsboende till folk på landet. Märket är mest känt för sina klassiska stickade plagg, särskilt deras eleganta och oklanderliga figursmickrande tröjor och tröjor, vilket visar på klassisk stil.

Kennertecken för John Smedleys Mode


John Smedley kännetecknas av sin orubbliga hängivenhet till hantverk. Företagets produkter har alltid präglat av ultimata kvalitet och oöverträffad komfort. John Smedley stickar kläder för män och kvinnor blir alltid utformade och skapade med hand på företagets gamla originalfabriksplats i Derbyshire.

Kollektioner till Modevärlden


John Smedley har länge varit en favorit bland kända ansikten och modeikonerna, tack vare varumärkets konsekventa leverans av exklusiva kollektioner som viger till skönhet och ryckt av individualitet. Kollektioner är ofta älskade av dem som värdesätter chic minimalism och tidlös elegans.

Shoppa John Smedley hos Miinto


Att lägga till John Smedley till din garderob är ett enkelt steg när du shoppar på Miinto. Här hittar du ett mångsidigt utbud av produkter från varumärket. Du finner allt från basplagg som pullovers och halsdukar till trendiga accessoarer och lyxiga festkläder. Är du på jagt efter ett par bekväma byxor, en kondiga kofta eller kanska en elegant joint-upp-tröja? John Smedley-utbudet på Miinto kommer säkert att ha precis vad du behöver. John Smedley representerar sofistikerad brittisk design på absolut högsta nivå. Det här är märket för dig som vill klä dig i tidlösa klassiska plagg, men även om du vill finna något trendigt och nytt. Med plagg från John Smedley vet du att du alltid kommer att klä dig med kvalitet på allra högsta nivå. Hitta din favorit bland John Smedley på Miinto redan idag.

Ta bort alla filter

John Smedley

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.