Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JORDAN

Söker du efter ett par klassiska skor med attityd som drar blickarna till sig och ger dig lätta steg? Ja, du vet säkert vilket märke vi talar om. Få skomärken är så ikoniska som Jordans. Som en egen underkategori av det välkända Nike, har Jordans fått ett eget liv och blivit ett måste för många som vill ha en trendig och sportig skogarderob. Här på sidan har vi samlat Miintos mångfacetterade utbud av dessa klassiska sneakers, med förhoppningen att du ska hitta din nya favorit hos oss.


Basketskorna som blev trendsättande för en hel generation


När du hör namnet Jordan tänker du kanske på basket. I så fall är du inte ensam. Den legendariska basketspelaren Michael Jordan har fått namnge dessa tidlösa skor som lanserades som en del av Nike. Det amerikanska skomärket grundades redan på 1960-talet och blev snabbt ett av de mest etablerade sportskomärket för atleter i Nordamerika. När en satsning på basket gjordes så exploderade intresset för dessa skor på basketplanen. Med Michael Jordan som reklampelare lanserades Jordan som en extra lätt och streetsmart sneaker, som kom att förändra världen för sportskor. Jordans kom på kort tid att bli den mest kända skon i världen, och ett måste för alla älskare av sport i allmänhet och basket i synnerhet.

Jordans satte trenden för en hel generation, och kom att fungera som inspiration för kommande skor och är det än idag. För trots att tiden har gått och modet kommit och gått, så är Jordans fortfarande ett populärt köp för många sportintresserade. Ingen annan sko har riktigt kunnat matcha den klassiska Air Jordan, som fortfarande ligger på topplistorna för försäljning av sportskor. Man kanske kan fråga sig varför? Jo, deras tidlösa design, funktionella lätthet och kända reklampelare verkar ha varit en lyckad kombination, som gjort Jordans aktuella än idag.


Väck känslan av retro till liv med Jordan


Här på Miinto erbjuder vi de mest klassiska Jordans som går att hitta, inklusive Air Jordans. Den mest populära skon är däremot den låga sneakern med den klassiska Nike-logotypen på, som är en ren flirt till 80- och 90-talets bekymmersfria dagar. Skon funkar lika bra idag som för 30 år sedan, och kommer vara aktuell i varje mans garderob i lång tid framöver. Att investera i ett par Jordans kan därmed ses som en investering i sin framtid. Vilka blir dina nya Jordans?

Det ska även noteras att Jordan nuförtiden inte enbart handlar om skor. Som så många andra sko- och klädmärken gäller det att utöka sitt sortiment och förnya sig, för att fortsätta hålla sig aktuell. Det har etablerade märken som Jordan förstått, och sådana initiativ tycker vi på Miinto om. Vi vill erbjuda en plattform för märken som vågar tänka utanför boxen, gå nya vägar och kombinera produktkategorier för att hjälpa sina kunder träffa helt rätt i sin stil. Därför går det idag inte bara att gå runt i ett par skor från Jordan, det går även utmärkt att förvara mobil och nycklar i en snygg praktisk väska. Det är den perfekta accessoaren till en aktiv livsstil där bäraren inte kompromissar med vare sig funktion eller stil. Kanske är det helt perfekt för dig?


Låt Miinto hjälpa dig hitta dina nya favorit sneakers


Vi på Miinto strävar efter att erbjuda de bästa mest högkvalitativa varorna på marknaden, för att du som kund enkelt ska kunna experimentera och prova dig fram till ett uttryck som representerar vem du är. Vi tycker att det är av yttersta vikt att låta modet spela en central roll i din framtoning, och vet hur många som uppskattar det världen över. Men vi vet också att många modeskapare kämpar med att nå ut och saluföra sina högkvalitativa produkter till marknader som ligger långt bort. Ofta behöver man en del draghjäl, och här spelar Miinto en viktig funktion. Vi ser oss som en marknadsplats för medvetna kunder och fantastiska butiker som försöker utöka sin kundkrets. Genom att erbjuda en plattform för fysiska butiker att sälja sina varor till nyfikna kunder runtom världen, så möjliggörs deras fortsatta tillväxt och överlevnad. Det som startade med en liten verksamhet i Danmark, har idag vuxit till många fler marknader med fokus på Europa.

Miinto värdesätter mångfald och låter det avspeglas i de produkter som vi saluför. Här finner du mode för både herrar och damer, och i kategorin skor hittar du praktiskt taget allt som du önskar. Oavsett om det är till vardag eller fest, är urvalet stort. Kategorin med sneakers, såsom Jordan, är en särskilt populär sådan, så söker du efter ett par nya vardagsskor behöver du inte leta längre. Med Jordan får du ett par slitstarka skor som tål att jämföras med andra. Vi erbjuder plattformen för butiker och kunder att mötas, och låter er sköta resten.


Shoppa hållbart med Miinto och minska överkonsumtion


De produkter du hittar här på sidan är alla noggrant utvalda för att matcha Miintos önskemål om luxuösa, kvalitativa och hållbara produkter. Särskilt hållbarhet är en faktor som vi vill lägga vikt på. Idag produceras enorma mängder kläder och skor som ligger och samlar damm på stora lager. När du handlar på Miinto är det dessa lager som du är med och tömmer, istället för att en nyproduktion ska dras igång. Vi matchar nämligen kundernas efterfrågade varor med de varulager som våra anslutna butiker redan har. På så sätt skapas en win-win situation. Kunderna får vad de önskar och butikerna frigör plats till nytt mode.

Det här är ett arbetssätt som vi på Miinto är stolta över och önskar driva vidare. Vi motiveras av vår passion att servera rätt mode till rätt personer. Är du ett stort fan av Nike och Jordan så presenterar vi dig för vårt utbud av skor i den här kategorin, men vi uppmuntrar dig även att tänka i nya banor och ge andra varumärken av samma slag en chans. Det ska vara roligt med mode, och ibland gäller det att utmana sig för att göra nya upptäckter och hitta nya sätt att uttrycka sig på. Har du frågor om våra produkter står vi redo att hjälpa dig vidare på din resa, så att din garderob blir en korrekt avspegling av dig själv.

Ta bort alla filter

Jordan

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.