Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

JOTT

JOTT är ett av Frankrikes mest älskade varumärken för casual wear, särskilt kända för sina varierande modeller av dunjackan. JOTT skapar designs för både män, kvinnor och barn och skapar någonting för varje smak och stil. Vardagen behöver inte vara grå och tråkig – liva upp den med färg och både snygga och praktiska plagg på samma gång. Allt du behöver i din garderob – för alla årstider, har JOTT.

Upptäck vårt sortiment av JOTT direkt här nedanför. Miinto försöker att alltid ta in spännande varumärken, för att alla ska hitta någonting som passar just dem. Det innebär att vi har någonting för dig också! Så botanisera i vårt härliga sortiment av JOTT, filtrera dina val eller sök enkelt igenom plaggen för att upptäcka någonting du kanske inte visste att du behövde!


JOTT på Miinto


På Miinto hittar du ett brett sortiment från flera populära och kända varumärken, JOTT inräknat. Så hitta ditt plagg från JOTT, men fortsätt sedan att scrolla runt på sidan i jakt på kvalitativa produkter med lång livslängd. Här finns det mesta du behöver inom mode och sport.

Fransmännen älskar JOTT just för att de smälter in så väl i vardagen och för att de varken tummar på funktionalitet, stil eller design. Det stiliga lilla JOTT emblemet som pryder många av deras plagg och särskilt deras omåttligt populära dunjackor för alla årstider, säger någonting om sin bärare. Det säger att man är medveten om vad som tidlöst trendar och att man sätter bekvämligheter och funktionalitet först, utan att för den sakens skull klä sig i vad som helst.

Här finns ett brett sortiment av JOTT och allt du kommer att behöva, vi slår ett särskilt slag för dunjackorna från JOTT, då de för det mesta står i frontlinjen för deras kollektioner. Varje år kommer de ut med nya innovativa designs med fokus på passform – det finns en passform för alla. Inte bara det, JOTT är också oerhört noga med att jackorna ska passa in säsongsmässigt och skapar dunjackor i alla regnbågens färger och mer därtill, för att uppfylla kundernas önskemål. Det finns en jacka för alla och för alla typer av väder.

Man tröttnar inte på designs från JOTT, tack vare deras klassiska snitt och modeller, kommer de att fungera för alltid. Vem vill inte ha en klassisk fransk dunjacka i sin ägo? Det som gör all skillnad är fyllningen i dunet – det finns därför en jacka för alla årstider på grund av hur jackorna är fyllda. En lättare dunjacka till våren, när solen är framme men vindarna ändå är kalla, kommer att hålla dig varm utan att göra dig svettig. Och en jacka med mer fyllning passar perfekt under ruggiga höstdagar när man egentligen bara vill vara inne.


JOTT från Marseille


JOTT grundades 2010 i Marseille, Frankrike och såldes 2021 till L Catterton. Sedan dess har omsättningen stigit till 150 miljoner euro – det dubbla från 2019. Den globala marknaden är nu redo för JOTT och idag finns de i över 200 butiker i 60 olika länder. Under 2023 är planen att öppna mellan 60-70 nya affärer på nya och befintliga marknader.

En succé kan du tro! Som ett godståg kör de framåt genom hela Europa och snart ligger fokus på Asien och USA. L Catterton är ett investmentbolag som satsar stort på diverse märken inom everyday luxury och det tenderar att gå väldigt bra för de bolag som de tar under sina vingar. Tillsammans med bland annat märken som Ganni, Birkenstock, Gant och andra märken, kommer JOTT att växa till sin fulla potential under kommande år. L Catterton är ett bolag som startades med fokus på den alldagliga konsumenten av LVMH – som ju äger några av världens mest lyxiga märken.

JOTT är en förkortning av Just Over The Top, och visst man kan se dem ovan molnen, där de dundrar fram med sina dunjackor i täten? Förutom dunjackor, skapar de också fantastiskt snygga och praktiska dunvästar, det är inte alltid man vill kränga på sig en jacka – då är en väst perfekt. Under en tjockare tröja är en väst mer än värd investeringen, där har du både skydd och fickor – men har armarna fria. I en dunjacka kan armarna lätt bli lite fastlåsta när man bär en tjockare tröja eller kofta under.


Varmt mode på Miinto


På Miinto hittar du en stor variation av dunjackor från JOTT, men också från andra märken. Är det varmt du vill klä dig har du kommit rätt eftersom på Miinto hittar du bland annat värmande accessoarer och skor som passar till din nya dunjacka. Mössor, vantar, moon boots, halsdukar och scarfar, på Miinto kan du räkna med att du hittar det mesta inom vinter och höstmode.

Förutom fantastiskt mode för kalla tider, har vi naturligtvis plagg för varma tider! Böljande klänningar, lätta sneakers, canvasshorts, solglasögon och solhattar. Att vi kan erbjuda ett så stort sortiment beror till stor del på våra fysiska butiker som vi samarbetar med. På Miinto samsas ungefär 3 000 butiker som erbjuder sitt sortiment, med över 2 000 varumärken i bagaget.

Därför förstår du att det mesta finns här. Vi kan nästan lova att förutom din favorit från JOTT, så hittar du alla dina andra favoritmärken här på vår marknadsplats. Vi kan stolt säga att vi har allt inom vintersport såsom alpint mode och Salomon, men det finns också magiskt vintage från till exempel Louis Vuitton och Dior. Allt däremellan? Vad sägs om både Balenciaga, ACNE och Nike? Tanken är att du som kund inte ska behöva shoppa någon annanstans.

Även om du skulle shoppa från flera olika butiker, betalar du bara en fraktavgift och betalningen sköts av Miinto, så att du kan vara fullständigt trygg i ditt köp. Behöver du returnera efter att du provat hemma i lugn och ro? Bara lugn, det hjälper vi dig också med. Vår kundtjänst finns där för dig för att hjälpa dig både innan, under och efter köp. Välkommen till en lite roligare shoppingupplevelse!

Ta bort alla filter

JOTT

Sida 1 Av 4