Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR T.O.M 15/1-2021
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Juicy Couture

Juicy Couture kläder hyllar det glamourösa och roliga livet som Los Angeles har att erbjuda genom att tillföra det lilla extra i vardagliga modekläder för kvinnor, flickor och barn samt handväskor, underkläder, badkläder, skor, parfym, accesoarer, smycken och solglasögon.

Varumärket etablerades år 1997 i Los Angeles, USA, av de två modefixerade vänninorna Pamela Skaist-Levy och Gela Nash-Taylor. Deras produkter fick i början av 2000-talet stort globalt erkännande och samtidigt miljontals fans, varav många kändisar. 2003 förvärvades företaget av Liz Claiborne INC, och 2010 utseddes LeAnne Nealz som kreativ chef och ordförande. Hennes jobb var att guida varumärket in i sin nästa tillväxtfas, samtidigt som hon behöll dess lekfulla och unika egenskaper. JUICY COUTURE är mest känt för att ha givit mjukisdressen en ny status: från hemmautstyrsel till avslappnad och feminin vardaglyxsymbol. Varumärket fortsätter att växa och utvecklas med samma sorts självsäkra, lekfulla och feminina attityd som genomsyrar alla produkter. Produkterna marknadsförs som prisvärda lyxartiklar och riktar sig till målgruppen kvinnor 10-26 år.

Vägen till framgång gick sakta. I början skickade Pamela och Gela sina kläder till kändisar i hopp om att skapa uppmärksamhet. Det var i och med lanseringen av den populära mjukisdressen i velour år 2001, som varumärket fick erkännande bland celebriteter. Pamela och Gela specialdesignade en träningsoverall åt Madonna, som i sin tur trendsatte den. Efter det blev mjukisdressen mycket populär bland de amerikanska kändisarna och började användas flitigt till vardags av bland annat Paris Hilton, Jennifer Lopez och Britney Spears. Idag har JUICY COUTURE över 100 butiker i Nordamerika och finns i 60 andra länder i Europa, Asien, Latinamerika och mellanöstern.

filter

10 resultat

  • 1
  • 1