Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Juicy Couture

Juicy Couture kläder hyllar det glamourösa och roliga livet som Los Angeles har att erbjuda genom att tillföra det lilla extra i vardagliga modekläder för kvinnor, flickor och barn samt handväskor, underkläder, badkläder, skor, parfym, accesoarer, smycken och solglasögon. JUICY COUTURE är mest känt för att ha givit mjukisdressen en ny status: från hemmautstyrsel till avslappnad och feminin vardaglyxsymbol. Varumärket fortsätter att växa och utvecklas med samma sorts självsäkra, lekfulla och feminina attityd som genomsyrar alla produkter. Produkterna marknadsförs som prisvärda lyxartiklar och riktar sig till målgruppen kvinnor 10-26 år.

Vägen till framgång gick sakta. I början skickade Pamela och Gela sina kläder till kändisar i hopp om att skapa uppmärksamhet. Det var i och med lanseringen av den populära mjukisdressen i velour år 2001, som varumärket fick erkännande bland celebriteter. Pamela och Gela specialdesignade en träningsoverall åt Madonna, som i sin tur trendsatte den. Efter det blev mjukisdressen mycket populär bland de amerikanska kändisarna och började användas flitigt till vardags av bland annat Paris Hilton, Jennifer Lopez och Britney Spears. Idag har JUICY COUTURE över 100 butiker i Nordamerika och finns i 60 andra länder i Europa, Asien, Latinamerika och mellanöstern.

"

Juicy Couture är ett klädmärke från USA som vänder sig till trendiga och modemedvetna fashionistas ute i världen. På denna sida har vi samlat alla kläder från Juicy Couture vilket gör det en enkelt och praktiskt för dig som är shoppingsugen. Här kan du snabbt scrolla ner på sidan och bli inspirerad av vårt stora sortiment, utan att behöva söka, leta och klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor.

Vi vet att vårt sortiment är stort och det är vi stolta över, men om du föredrar snabb och effektiv shopping kan ett stort sortiment känns överväldigande, fast ingen grund till att bli bekymrad här. Vi har nämligen skapat en riktigt smart funktion till dig som vet precis vad du letar efter. Det är menyn här nedan som du kan använda för att begränsa och förfina utbudet av klädesplagg. Du väljer helt enkelt vilken typ av kläder du vill se från klädmärket Juicy Couture och sedan blir du endast presenterad för klädesplagg som lever upp till dina kriterier.

Valfrihet att kombinera olika stilar

Välja förslagsvis en specifik färg om du är på utkik efter ett färgsprakande klädesplagg som kan lyfta din outfit till nya höjder. Du kanske har hakat på trenden med överdimensionerade kläder och lager-på-lager-tricket. I så fall kan du välja att endast bli presenterad för kläder i större storlekar. En överdimensionerad tröja kan kombineras med alla möjliga typer av outfits. Menyn ger dig helt enkelt stor valfrihet och du kan antingen välja en specifik färg eller flera, detsamma gäller storlekar.

När du väl har hittat ett plagg från Juicy Couture som du tycker om kan du klicka på bilden. Då får du upp mer information. Du kan bland annat läsa om vilka storlekar som finns tillgängliga och tillverkningsmaterial, praktiskt för den miljömedvetne som går efter specifika material exempelvis.

Juicy Couture är ett modernt klädmärke som suddar bort alla gamla regler inom modevärlden och med deras unika kollektioner skapas urbana vibbar som kan få vem som helst att längta till storstaden. Kombinationen av olika stilar i en kontrastfull perfektionism är både trendig och cool. Varför inte skapa din egen stil genom att mixa och blanda material, stil och färg, och på så sätt låta din klädstil representera din personlighet – med Juicy Couture är det möjligt.

Shoppa Juicy Couture här på Miinto i dag

Här hos oss på Miinto kan du shoppa precis när du vill. Vi har nämligen öppet dygnet runt, årets alla dagar. Det ger dig stor valfrihet till att shoppa och titta på kläder till dig själv, till en familjemedlem eller som en present – när det än passar dig och ditt schema. Behöver du hitta en perfekt present? Juicy Couture är ett klädmärke som har fått mycket uppmärksamhet på senare år och tilltalar framför allt den yngre generationen. Om du vill utmana dig själv och bygga upp en egen personlig stil kan ett bra tips vara att börja blanda dina favoritplagg, oavsett vilken stil det är.

Det finns ingen anledning till att din kavaj endast ska användas vid högtidliga situationer som bröllop och födelsedagar. Men du kanske tycker att det känns för uppklätt med kavaj i vardagen. Då är ett bra tips att kombinera ett mer nerklätt eller enklare plagg med kavajen. Det kan exempelvis vara ett par mjukisbyxor eller en t-shirt. På så vis skapar du en bra dynamik i din stil och behöver inte oroa dig för att du är för uppklädd till vardags.

Juicy Couture kläder hyllar det glamourösa och roliga livet som Los Angeles har att erbjuda genom att tillföra det lilla extra i vardagliga modekläder för kvinnor, flickor och barn samt handväskor, underkläder, badkläder, skor, parfym, accessoarer, smycken och solglasögon.

Varumärket etablerades år 1997 i Los Angeles, USA, av de två modefixerade väninnorna Pamela Skaist-Levy och Gela Nash-Taylor. Deras produkter fick i början av 2000-talet stort globalt erkännande och samtidigt miljontals fans, varav många kändisar. 2003 förvärvades företaget av Liz Claiborne INC, och 2010 utseddes LeAnne Nealz som kreativ chef och ordförande. Hennes jobb var att guida varumärket in i sin nästa tillväxtfas, samtidigt som hon behöll dess lekfulla och unika egenskaper. JUICY COUTURE är mest känt för att ha givit mjukisdressen en ny status: från hemmautstyrsel till avslappnad och feminin vardaglyxsymbol. Varumärket fortsätter att växa och utvecklas med samma sorts självsäkra, lekfulla och feminina attityd som genomsyrar alla produkter. Produkterna marknadsförs som prisvärda lyxartiklar och riktar sig till målgruppen kvinnor 10-26 år.

Vägen till framgång gick sakta. I början skickade Pamela och Gela sina kläder till kändisar i hopp om att skapa uppmärksamhet. Det var i och med lanseringen av den populära mjukisdressen i velour år 2001, som varumärket fick erkännande bland celebriteter. Pamela och Gela specialdesignade en träningsoverall åt Madonna, som i sin tur trendsatte den. Efter det blev mjukisdressen mycket populär bland de amerikanska kändisarna och började användas flitigt till vardags av bland annat Paris Hilton, Jennifer Lopez och Britney Spears. Idag har JUICY COUTURE över 100 butiker i Nordamerika och finns i 60 andra länder i Europa, Asien, Latinamerika och Mellanöstern.

filter

102 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2