Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Kanna

Det spanska varumärket Kanna tillhör företaget Capiccio som är mycket välkända skotillverkare.
Företaget har funnits i över 25 år och har alltid fokuserat på att tillverka snygga espadriller för kvinnor som gillar det där lilla extra på sina skor.
Företaget Capiccio säljer dessa underbara skor under namnet Kanna. Varumärket har utvecklats mycket under alla dessa år och ser idag till att alltid ha ett brett utbud av de senaste mode trenderna, men också skor som håller en klassisk design.
Material som läder, syntet och andra tyger ser man mycket av på dessa ofta färglada skor.
Många espadrillos har härliga mönster och utstrålar en lekfull och glad energi men det erbjuds alltid också stilrena skor för den som söker detta.
Dessa härliga och snygga skor har en mycket skön komfort och passar därför såväl till fest som till vardags så under sommaren är det svårt att slita sig från dessa vackra skapelser.
Espadrillerna är designade och tillverkade för att passa alla kvinnor, oavsett ålder och livsstil.
Då utbudet är stort, med många olika stilar är det lätt för många kvinnor att hitta något de tycker om. De sköna materialen och bekvämligheten av den snygga skon har gjort att många har svårt att inte köpa sig ett par.
Den lekfulla och fina designen varvat med vackra och snygga detaljer gör att skorna livar upp många outfits och då de håller en mycket hög kvalitet kan man utan tvekan använda de dag efter dag.
Försäljningen av skorna har alltid haft en mittpunkt i Spanien där de är väldigt populära, men med åren har detta utvecklats och idag säljs de bland annat i flera länder runt om i Europa, i Mexiko, USA, Asien och Japan.

 

filter

18 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1