Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Karl Lagerfeld

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KARL LAGERFELD

Den tyske kläddesignern Karl Lagerfeld räknas idag som en av världens främste kreatörer av Haute Couture och arbetade aktivt fram till sin bortgång i februari 2019 med att skapa innovationer och uppseendeväckande kreationer inom modeindustrin.

Hos Chanel kom han in som en visionär. När han tog över Chanel som då var ett anrikt modehus men som hade förlorade en del av sin hippa känsla och attraktivitet, klev han in med självförtroende och en vision om att skapa mode som folk verkligen ville ha – men han var ändå mycket mån om att hålla kvar arvet för det som varit.


Varumärket Karl Lagerfeld


Lagerfeld, eller Kaiser Karl som han ibland tituleras i modevärlden, skapade även under senare år kollektioner under sitt eget namn, Lagerfeld Gallery, som idag säljs under varumärket Karl Lagerfeld som vi här på Miinto är mycket stolta över att kunna erbjuda i vårt sortiment!

Sedan sin etablering inom modeindustrin 1955 arbetade han som designer för flera av Europas största modehus och skapade kollektioner för bland annat Valentino, Fendi och Chloé. Under en längre tid arbetade även Lagerfeld som chefsdesigner på Chanel, ett franskt modehus som grundades 1919, och hans huvuduppdrag var där att förnya och skapa innovation inom företagets kollektioner och mode – ett uppdrag som även kom att göra honom världsberömd. Karl Lagerfeld började på Chanel år 1983, 12 år efter dess grundare Coco Chanels bortgång, och han har sedan dess varit dess frontfigur tillika chefsdesigner.


Lagerfeld – en sann mångsysslare


Modelejonet Karl Lagerfeld var en av de mest hyllade designers av 21-talet. Han var känd för sitt relevanta förhållningssätt till stil och sin unika nutida tolkning klassiska och moderna influenser. ”Jag designar som jag andas”, sade han om sin konstnärliga process, ”du behöver inte tänka för att andas. - Det bara händer”.

Lagerfeld var själv creative director i sitt eget modehus, Karl Lagerfeld, fram till hans bortgång. Hans stil var inspirerad ifrån influenser ifrån Paris i en enkel, rock-chic enkelhet. I Karl Lagerfelds utbud finns något för alla, oavsett om du söker efter en exklusiv väska eller ett klädesplagg att imponera med. Karl var även en frekvent anlitad stylist bland världsstjärnor och hans kreationer ses ofta på Röda Mattan evenemang.


Mode ska vara en attityd mer än en klädesdetalj


Karl Lagerfelds varumärke bjuder in till att upptäcka världen ifrån Karls egna ögon: hans gåtfulla personlighet, skarpa intelligens, tydliga vision och banbrytande perspektiv. Varumärket förmedlar en tydlig anda som visar att Lagerfeld var något mer än bara en affärsman utan också en ikon för sin tid, en inspiration och en naturkraft om framtida modeskapande.

Han var en stor förespråkare för att ”Mode ska vara en attityd mer än en klädesdetalj.” Utöver att vara en drivande kraft inom modebranschen var han även en mycket skicklig illustratör, fotograf, stylist och publicist.

Vi är mycket glada att du kan finna Karl Lagerfelds sortiment hos oss och rekommenderar dig att i en hyllning till Karl Lagerfeld kika lite extra på hans unika sätt att kombinera mönster och linjer genom olika produkter i sina olika produktkategorier.

Glöm inte bort att du enkelt kan effektivisera din sökning genom att filtrera dina val utefter modelltyp, färg, storlek m.m.!


En plattform för shopping


Miinto är en plattform som har funnits sedan 2009. Plattformen bygger på en idé som två vänner skapade tillsammans. De två vännerna Mike och Konrad hade för avsikt att skapa en plattform till dig som älskar kläder, skor och accessoarer från bland annat Karl Lagerfeld, men som inte har möjlighet att shoppa där du bor.

Idén är att kunna erbjuda märken från hela världen till dig som kund oavsett var du bor någonstans. Vi på Miinto utökar hela tiden vårt samarbetsnätverk av varuhus och butiker och på det viset kan vi hela tiden göra vår lista med märken som vi erbjuder längre.

För oss på Miinto är det viktigt att vi alltid har ett så brett utbud av olika märken som möjligt eftersom det ger dig som kund ännu större möjlighet att hitta kläder som passar just dig och din garderob. Så utöver Karl Lagerfeld hittar du en uppsjö av olika märken att välja mellan.


Nytt från Karl Lagerfeld på Miinto


Vi är säkra på att du alltid hitta någonting från Karl Lagerfeld eller något annat modehus som passar dig – oavsett vilken klädstil du har. Eftersom vi samarbetar med ett stort antal märken är vårt sortiment mycket stort. Det kan vara svårt för dig som kund att få en översikt över hela sortimentet. Därför tror vi att din shoppingupplevelse blir extra bra om du använder en av de sökfunktioner som finns här på sidan.

Du kan enkelt välja en färg eller en storlek, så sorterar sidan sig automatiskt efter dina val. Sedan blir du presenterad för kläder från Karl Lagerfeld som lever upp till de val du har gjort. Samtidigt behöver du aldrig vara orolig för att överstiga din budget när du shoppar kläder från Karl Lagerfeld här hos oss på Miinto. Du kan nämligen välja ett övre och ett undre pris och därmed en prisnivå som passar just i en budget. Sedan kan du shoppa loss i lugn och ro, utan att oroa dig för minus på kontot.


Vi växer


Miinto fanns till en början endast i Danmark men det dröjde inte länge förrän konceptet spreds både till Norge och Holland. Idag kommer de flesta av våra kunder, som shoppar nyheter till sina garderober på Miinto, från Norge, Holland och Danmark. Men vi finns faktiskt representerade på 14 olika marknader runt om i världen. Och vår ambition är att fortsätta växa och kunna erbjuda fler kunder att shoppa kläder från hela världen oavsett var de bor någonstans.

Istället för att konkurrera med de fysiska butikerna runt om i världen så samarbetar vi på Miinto och det gör att när våra partners växer, växer också vi. Samtidigt bidrar vi till att minska överproduktionen eftersom att vi inte har några lager. Det betyder att du shoppar direkt från fysiska butiker runt om i världen när du shoppar kläder här på Miinto.

Luta dig tillbaka på bussen, i soffan eller var du än är någonstans och shoppa loss en massa fräscha nyheter från Karl Lagerfeld här på Miinto. Du når oss från alla dina enheter och det gör att du kan shoppa precis när och var du vill.

Ta bort alla filter

Karl Lagerfeld

Sida 1 Av 14

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.