Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KATE CATE

Kate Cate är ett känt modevarumärke, känt för sin högkvalitativa och unika design på accessoarer, särskilt bälten. Märket lyser utav en passion för elegant enkelhet, med varje detaljer i designen visar en compliment till kvinnlig styrka och frihet. Kate Cate har länge ägs sin egen position inom globala modemarknaden, trots att den har blivit en trendsetter mer än en följare.

Fördjupa Dig i Kate Cate's Värld


Märket Kate Cate går utöver det konventionella, erbjuder designs som är djärva men enkla, och visar ett starkt åtagande för kvalitet. Alla produkter från Kate Cate är tillverkade i Italien, och använder bara de bästa råvarorna och den mest exakta detaljhanteringen, vilket ger varje artikel en känsla av lyx och individualitet. Produkterna präglas av märkets ikoniska symbol - dubbelvingade hjärtat, som inte bara visar märkets kärlek till design, utan också det djupt rotade engagemanget för kvinnanhel i all sin mångfald.

Resan av Ett Passionerat Märke


Kate Cate grundades utav ett modesinnat par med en strävan för att skapa accessoarer som komplementerar en kvinns klädstil. Märket sägs ta sitt namn efter de legendariska damerna - Catherine Deneuve och Kate Moss. Ägarnas kreativa impulser och hasta för att ständigt söka inpiration, har lett till att märket utvecklats till att bli synonymt med modern lux.

En Smak av Kate Cate's Produkter


Kate Cate erbjuder ett brett urval accessoarer från stilsäkra skinnbälten, innovativa skinnväskor, till delikat tillverkade halsband. Deras bälten är riktigt klar att sätta stämpel på din outfit och visa en unik stil att betona din kvinnlighet och individuella karaktär. Skinnväskorna kommer med olika storlekar och färger som matchar olika tillfällen och stämningar. Halsbanden, återspeglar märkets känsla för detaljer, genom komponenter som verkligen förhöjer varje outfit.

Dina Kate Cate Produkter Väntar på Miinto


För att lägga vantarna på dina Kate Cate önskelistor är ingen omöjlig uppgift vid Miinto. Du kan bläddra igenom vår omfattande onlinekollektion av Kate Cate produkter när som helst och var som helst, och känna dig säker med att produkterna kommer fram till dig i tid och i bästa möjliga skick. Miinto prioriterar kundens tillfredställelse, så varje auktion kommer vara säkrade och smidig. Kate Cate är inte bara till för trendälskare, utan för alla kvinnor som omfamnar sin unika stil och strävan efter frihet i mode. Märket ger moderna kvinnor en extra touch av klass och elegans, genom deras högkvalitativa och noggrant designade accessoarer. Om du söker efter ett märke med unik karaktär, kvalitet och full av stil, då är Kate Cate det rätta valet för dig.

Ta bort alla filter

Kate Cate

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.