Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KAWASAKI

Kawasaki är ett danskt varumärke som funnit mycket av inspiration från Tjeckien.
Det hela började på 70-talet när J. Hammergaard Hansen Sport A/S fick iden att tillverka den perfekta badminton skon. Under tiden de funderade ut hur den skulle se ut och vilka funktioner som skulle passa hittade dem en sko i Tjeckien som hade det mesta dem sökte.
Där fann dem sin inspiration och sedan har den förnyat denna goda ide och resultatet blev en mycket användbar sneekersko som uppskattats av många, världen över.
Kawasaki skon är en tygsko med gummisula vilket gör den mycket praktiskt och bekväm.
De snygga skorna finns i flera olika modeller, med lågt och med högt skaft för att man oavsett stil och smak ska kunna hitta något i just sin egen smak.
Skorna finns i otroligt många olika färger, allt från grön, blå, lila och rött till gul, vit, svart och beige, alla i flera olika fina nyanser.
Detta gör att det finns ett par som passar till varje outfit och oavsett om man är ute efter en färgklick eller något neutralt är det lätt att hitta något.
Skorna passar lika väl till arbetet som till sommarfesten och vardagen och de sköna skorna gör att man kan leva och må bra utan att behöva ha ont i fötterna.
Så in och kika bland det stora utbudet, sannolikheten är stor att du kommer hitta ett par som faller just dig i smaken.
För den goda kvaliten och den snygga designen erbjuds skorna till rimliga priser som gör att man ibland till och med kan unna sig flera härliga par.

Ta bort alla filter

Kawasaki

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.