Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

KHAITE

Om vi säger mode så tänker du som förmodligen på New York City. Staden som är placerad på ön Manhattan i norra USA, är fylld av modehus, modevisningar och åtskilliga designers. En av dessa är hjärnan bakom det klassiska märket Khaite. Märket Khaite startades för ett par år sedan i New York och är en unik fusion av alla de kulturer, intryck och trender som staden innehåller.


En uppsättning mode till dig


Tänk dig en serveringsbricka med den vackraste servisen, det godaste teet och inte minst de mest utsökta bakelserna. Ja, så kanske man skulle kunna beskriva en kollektion från Khaite. Man blir helt enkelt alltid positivt överraskad och du får alltid den där sista grädden på moset. Namnet Khaite kommer från det grekiska ordet som betyder långt böljande hår.

Och kanske är det från hårets unika formationer, där färg och form smälter ihop och blir ett enat universum – där de mörka och det ljusa får ta plats, och där formerna får lov att komma till uttryck genom sin egen unika harmoni, som märket har fått inspiration. Sedan 2016 finns Khaite presenterat inte bara i New York City utan över hela världen, inte minst tack vare Miinto. Den kreativa hjärnan bakom märket är Catherine Holstein.

Hennes förmåga att blanda det maskulina och det feminina med nya och traditionella former i en sportig förpackning, är allt annat är förlegat. Du får helt enkelt mode som är innovativt, nytänkande och som inte minst gör att din garderob känns som vilken trendig modebutik som helst. Drömmer du också om att kunna stiga upp på morgonen, gå bort till garderoben och öppna dörren och sedan bara välja och vraka mellan en massa coola outfits, accessoarer och skor, som får hela din unika identitet att stråla?

Här får du kläder som kan representera dig som människa, dina värderingar och inte minst din personlighet. Du har kommit till Khaite, som inte bara är ett modehus som fokuserar på den kvinnliga själen, den feminina styrkan och de urbana vibbarna – här får du allt däremellan också.


Stort urval på Miinto


Vi på Miinto är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval från Khaite. Vi handplockar alla våra märken som vi samarbetar med och därför kan vi erbjuda ett stort och brett utbud av både stora internationella märken, där kvaliteten kan få vem som helst att trilla baklänges, till små, unika och lokala designers såsom Khaite. Vi strävar helt enkelt efter att kunna erbjuda lyx till de som inte nöjer sig med något annat än det allra bästa.

På samma sätt vi vill även komma våra kunder, som har en smalare budget, till lags. Vi har en variation av märken från olika prisklasser och det gör att du som kund kan variera din garderob och finna allt från budget till elegant lyx. Khaite är ett av de märken där du får mycket för dina pengar. Här står designen och kvaliteten i fokus och du kan vara säker på att du kan pigga upp din garderob med några nyheter från Khaite och sedan vara redo inför kommande säsong.


Välj rätt med Khaite


Det kan vara svårt att välja mellan mer färgglada plagg och kreationer i diskreta toner. Om du vill ha tips på hur man kan tänka, när man ska shoppa loss, så kommer här ett par stycken. Börja med att gå igenom vad du har i din garderob idag. Om du har en garderob full av färgsprakande kreationer, kan det vara all idé att satsa på mer neutrala plagg.

Det gör nämligen att möjligheterna blir fler, helt enkelt genom att kombinera dina färgglada unika nyckelplagg med det mer neutrala plaggen. Om du däremot vill pigga upp och krydda till din garderob med några fräscha nyheter kan det vara all idé att satsa på något färgsprakande. På Miinto har du goda möjligheter för att hitta både det ena och det andra och om du vill sätta lite färg på din garderob kan du med fördel scrolla ner här på sidan och titta lite på vårt stora urval från Khaite.

Varför inte välja en ny färg eller en ny nyans som du tidigare inte har provat. Du kan med färger och mönster skapa nya outfits och uttrycka dig på en nya sätt. Med några få accessoarer kan du skapa en helt ny klädstil som passar dig och din personlighet som handen i handsken - alldeles perfekt med andra ord.


Ansvar för miljön


Vi på Miinto tycker att det är viktigt med hållbarhet och därför gör vi vad vi kan för att minska den påverkan som klädindustrin har på klimatet. Genom att välja märken i hög kvalitet, Khaite, kan du använda dina kläder längre – och när du ska göra dig av med dem kan du skänka dem eller sälja dem istället för att kassera dem. På det sättet lever kläderna längre, vilket bidra till att minskad produktionen inom klädindustrin.

Samtidigt har vi på Miinto inga fysiska butiker, vilket bidrar till att minska överproduktionen av kläder. Många klädbutiker runt om i världen beställer hem kollektioner som aldrig blir sålda. Det leder till överproduktion och det är något du som konsument kan vara med och bidra till att undvika genom att välja att shoppa här hos oss på Miinto.

Eftersom vi på Miinto inte har några fysiska butiker så tillverkar inte producenterna några extra kollektioner till oss. Du shoppar i stället från det kollektioner som redan finns och det minskar helt enkelt produktionen i sin helhet.

Miinto som plattform startades upp 2009 av de två vännerna Mike och Konrad. Idén bakom Miinto uppstod genom att de två vännerna önskade ett nytt sätt att shoppa kläder på. Det är båda två uppväxta i en mindre ort i Danmark, där utbudet av shopping var i minsta laget. Det var på det sättet idén till Miinto föddes.

Idag är plattformen stor och finns förutom i Danmark på 13 andra marknader runt om i världen. Vi på Miinto utvecklas ständigt och jämt och har för avsikt att växa ännu mer. Genom att värna om våra kunder, handplocka det märken vi samarbetar med och fokusera på bra kundservice, kan vi vara säkra på att du som kund får en bra shoppingupplevelse hos oss. Samtidigt är vi noga med att alltid uppdatera vår sida med de senaste funktionerna så att du får en effektiv och smidig shoppingupplevelse när du handlar här hos oss.

Ta bort alla filter

Khaite

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.