Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KIRED

Historien bakom stil


KIRED's resa började i Italien, ett land känt för sin stil och raffinement. Från allra första början har varumärket haft ett djupt passion för mode som kombinerar traditionell superb hantverkskunskap med moderna, innovativa konstruktioner. Resultatet av denna kombination är unika plagg som förtjänar att bäras med förtroende och stolthet.

Utforska varumärket KIRED


KIRED erbjuder en rad kollektioner präglade av extremt naturliga linjer, progressiv stil och högteknologiska material. Varumärkets garderob sträcker sig från klassiska plagg till mer moderna bitar, vilket ger kunder en bred mängd val att komplettera sin personliga stil.

Kännetecknen hos KIRED


Den omutliga kännetecknen hos KIRED följer från deras öppenhjärtiga hängivenhet till kvalitet och djärvhet i designen. Vare sig det handlar om deras sofistikerade ytterkläder, deras eleganta kläder eller sitt unika och trendiga tillbehör, förblir KIRED trogen mot detta tema som bidrar till deras popularitet och framgång.

KIRED: En studie i svensk design


Intressant nog, finns det stor svensk fascination för varumärket KIRED. De älskar det enkla men sofistikerade tillvägagångssättet i KIRED-klädskonstruktioner, vilket speglar den skandinaviska designfilosofin om "less is more". Denna svenska design-biass har bidragit till KIRED-varumärkets erkännande och framväxt i det nordiska modemarknaden.

Köpa KIRED plaggen på Miinto


På Miinto portalen kan du köpa KIRED kläder och tillbehör med fullständig trygghet. Vi har ett brett sortiment av KIRED artiklar tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. När du shoppar med Miinto kan du förvänta dig autentiska produkter, snabb leverans och en problemfri köpupplevelse. KIRED kan bäst beskrivas som en kombination av stil och komfort. Med ett starkt engagemang för kvalitet och mode, producerar varumärket genomtänkta varor som skapat ett bättre sätt att klä sig i, oavsett klädpreferenser eller stil. Det som gör KIRED till ett älskat och uppskattat varumärke runt världen är det ovärderliga arv som genomsyrar varje stycke och varje detalj, vilket gör det till ett stolt och inbjudande val för alla modeälskare.

Ta bort alla filter

KIRED

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.