Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KOCCA

Hippa glansen från modevärlden med den toppmoderna italienska märket Kocca. Denna dynamiska modedailing har vågat sig utanför de traditionella konventionerna för att erbjuda kvinnliga kläder som uttrycker en stark känsla av individualitet och superstil.

Historien bakom Kocca


Kocca föddes ur passionen och kreativiteten hos bröderna Miranda. Deras idealistiska och djärva tankar har gett oss män och kvinnor som vill uttrycka sin personliga stil genom modemedvetna kläder. Märket har under årens lopp blivit synonymt med innovation och originalitet.

Upptäck Koccaälskaren


Kocca uttrycker ungdomens frihet genom deras unika designfilosofi. Koccakläder speglar den moderna kvinnans självständighet och förvandlar den till en livsstil. Varje kollektion är designad för att ge en känsla av glamour, men med en självklar avslappnad elegans.

Koccas unika karaktärdrag


Kocca har skapat en stark identitet i modevärlden genom att de kontinuerligt strävar efter excellens och innovativt tänkande. De erbjuder kläder för män och kvinnor som väljer att uttrycka sin stil i enlighet med moderna trender.

Hur Koccaanpassar sig till säsonger


Kocca överträffar säsongsbegränsningar. De förstår att moderna individer behöver outfits för varje tillfälle och tidpunkt. De erbjuder därför modesemblage som kompletterar din garderob året runt.

Att köpa Kocca på Miinto


Det finns inget enklare än att köpa ditt favoritmärke online! På Miinto presenterar vi ett brett utbud av Koccaprodukter. Vi strävar efter att vår kund ska kunna lägga till de mest önskade objekten från Kocca i sin garderob utan några komplikationer. Vi tror på att erbjuda en shoppingupplevelse som är lika fantastisk som märkena vi har på plattformen. Att välja Kocca är ett uttalande om att omfamna originalet liksom det ovanliga. Med Miinto blir detta uttalande mera tillgängligt än någonsin tidigare. Bli en verkligt modeledande med din Kocca-garderob idag.

Ta bort alla filter

Kocca

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.