Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KONGES SLØJD

Konges Sløjd är ett känd, svensk barnklädesmärke vars produkter står ut för sin tidlösa estetik och höga kvalitet. Märket har varit stolta leverantörer av trendiga och bekväma barnkläder sedan de började, och har lyckats etablera sig själva som en bästsäljare i Miinto-marknaden.

Konges Sløjd: I det förflutna


Märket Konges Sløjd föddes utifrån en vision att skapa ett varumärke av barnkläder som föräldrar kan komma att lita på. Dess vision var att skapa produkter som inte bara var roliga och bekväma för barn att bära, men också noggrant designade för att passa in i minimalistiska, skandinaviska hem. I allt de gör, påminner Konges Sløjd världen om den okomplicerade glädjen i barndomen.

Dyk in i Konges Sløjd-världen


Ändå är Konges Sløjd mycket mer än bara kläder. De erbjuder allt från plädar, babygym, tillbehör till ruminspirerande inredning. Varje produkt återspeglar skönheten i barns enkelhet, inbäddat i skandinavisk design.

Vad gör Konges Sløjd så speciellt?


De häftigt lekfulla men ändå sofistikerade designerna gör att varje produkt framträder. Konges Sløjd ger en fräsch tolkning av barnkläder, genom att kombinera tidlösa och snygga mönster med lek. Dessutom håller kvaliteten på materialet sina produkter slitstarka och långvariga, vilket ger goda val för föräldrar som önskar praktisk elegans.

Konges Sløjd: Ett märke för det moderna barnets behov


Konges Sløjd förstår att dagens barn behöver kläder och tillbehör som kan användas och älskas om och om igen. Det är därför de ser till att varje produkt möter de högsta standarderna för hållbarhet och comfort. Medan ditt barn växer, kommer deras Konges Sløjd-produkter att hålla takt.

Shoppar Konges Sløjd på Miinto


På Miinto har vi ett brett sortiment av Konges Sløjd-artiklar. Här hittar du allt från bekväma och stiliga kläder för ditt barn, till vackra och praktiska inredningsprodukter. Med hjälp av Miintos sökfunktion kan du enkelt söka specifika produkter, färger, storlekar och mycket mer. Konges Sløjd är inte bara ett barnklädesmärke: det är ett märke som återspeglar kärlek och respekt för barndomen. Varje steg de tar speglar deras engagemang att hålla detta löfte. Från deras grundande till idag har Konges Sløjd aldrig svikit sin vision att leverera kvalitetsfulla, ärliga produkter som är kärleksfullt detaljerade och omsorgsfullt tillverkade. Deras inställning till design påminner oss om att uppskatta de små sakerna, och att barn, framför allt, förtjänar att vara glada i kläder de älskar. Och det är därför vi är stolta över att erbjuda deras produkter här på Miinto.

Ta bort alla filter

Konges Sløjd

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.