Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

KRAKATAU

Metropolen Sankt Petersburg är hemvist för det ryska streetwearmärket Krakatau, som är känt för sina tekniska och funktionella plagg. De kombinerar mode och funktionalitet på ett imponerande sätt där staden och naturen smälter samman. Med en känsla för detaljer och kvalitet skapar Krakatau ett urbant uttryck som passar in i varje modeälskares garderob.

Historien om Krakatau


Krakatau grundades med visionen att skapa tekniskt avancerade kläder för moderna människor. Märket tar sitt namn från den aktiva vulkanen Krakatau, som är känd för sitt dynamiska och kraftfulla utbrott, vilket återspeglas i märkets djärva och innovativa design. Märket har idag en global närvaro och är känt för att skapa plagg som håller hög kvalitet och har en skarp stil.

Upptäck Krakatau


Krakatau erbjuder ett brett utbud av kläder, från jackor och byxor till skjortor och tillbehör. Deras design är både innovativ och praktisk, perfekt för den urbana livsstilen. Varje plagg är noggrant utformat för att motstå extrema väderförhållanden, vilket gör dem idealiska för både vildmark och stadsliv.

Populära produkter från Krakatau


Några av de mest populära produkterna från Krakatau inkluderar deras tekniska jackor, funktionella byxor och högkvalitativa sweatshirts. Deras jackor är kända för sitt slitstarka material, vattenavvisande egenskaper och isolerande foder, vilket gör dem perfekt för kallare väder.

Karakteristiskt för Krakatau


Krakatau är känd för sin unika kombination av teknisk funktionalitet och modern design. De lägger stor vikt vid innovation och använder avancerade textiler och tekniker i sina kläder för att optimera prestanda och hållbarhet. Märkets identitet är starkt kopplad till stadslandskapet och de konstruerar sina plagg för att klara av de krav som en urban miljö ställer.

Krakatau på Miinto


På Miinto kan du hitta ett brett sortiment av Krakatau kläder. Vi har allt från deras ikoniska jackor till deras funktionella byxor och coola sweatshirts. Och det bästa av allt, du kan handla Krakatau kläder direkt från ditt hem och få dem levererade till din dörr.

Det som skiljer Krakatau från mängden


Det som skiljer Krakatau från andra märken är deras fokus på teknisk innovation och funktionalitet, kombinerat med strömlinjeformad design. De strävar efter att skapa kläder som är både praktiska och modebetonade, vilket gör dem till ett unikt bidrag till streetwear-genren. Kort sagt, Krakatau erbjuder kläder för den moderna människan som söker funktionalitet och stil. Med deras djärva och unika design fyller de ett behov i marknaden för tekniska kläder som kan stå emot de tuffaste väderförhållandena, men samtidigt ser snygga ut i stadslandskapet. Detta gör dem till det perfekta valet för den moderna, urbana individen.

Ta bort alla filter

Krakatau

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.