Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KSUBI

Ksubi är ett framstående modellmärke som har gjort sig känd framförallt för sina unika jeanskonstruktioner. Företaget har sedan dess expanderat sitt utbud för att inkludera allt från ögonbrynplockade skjortor till lättäta tank-tops och skjortor med dekorativa detaljer. Med en perfekt balans mellan trendigt mode och hållbarhet, är Ksubi ett varumärke som fortsätter att inspirera och väcka modemedvetna individers intresse världen över.

Historien bakom Ksubi


Ksubi är ett australiensiskt varumärke som lanserades i början av 2000-talet av Dan Single och George Gorrow. Märket blev snabbt känd för sin oenighet och rebellisk spökvärldstil, genom att bryta sönder traditionella modegränser med sina innovativa och djärva konstruktioner.

Förstå Ksubi


Ksubi skapades från singlares och Gorrards passion för mode och en vision om att skapa unika plagg som uttrycker självständighet och originalitet. Företaget har ett brett sortiment av klädesartiklar, men är mer känt för sina unika jeansdesign, inklusive de berömda "Chitch" och "Van Winkle" stilarna. Deras designfilosofi kännetecknas av att vara kantig och urbana, utan några regler och gränser.

Kännetecknen för Ksubi


Ksubi är inte bara känt för sinoutstanding jeanskonstruktion, utan också för sin konstnärliga approach mot kläder. Varumärket präglas av sin djärva uppfattning om mode, med plagg som hämtade rakt från catwalken men fortfarande tillräckligt avslappnade för vardaglig användning. Den konstanta strävan efter originalitet och självständighet är en huvuddrag i Ksubi’s dna.

Ksubis signaturstil


En av de mest framträdande drag av Ksubi är dess fokus på individualitet och tuff stil. Plaggen är fulla av attityd, med djärva tryck och oortodoxa materialparningar, asserted genom rutnät, genomborrade detaljer och reformerade fållar. Denna klena balans mellan skönhet och anarki, blandat med en konsekvent känsla av kvalitet, childs som varumärkets signaturstil.

Att köpa Ksubi på Miinto


På Miinto har vi ett brett utbud av Ksubi-kläder tillgängliga för ditt nästa köp. Här kan du grotta bland exklusiva jeans, tröjor, scarves och många andra snygga kläderöppenbar för kvinnor, män och barn. Ägge du söker något kantigt att bära till jobbet, eller en uttråkad pjäs att livna upp din helgoutfit, kommer du säkert att hitta något i vårt Ksubi-sortiment. I Ksubi hittar du ett modellmärke som inte bara bär på en unik stil och hög kvalitet, utan också en djup respekt för originalitet och individualism. Med produkter som strävar efter att vara oöverblickbara och unika, kan du vara säker på att dina Ksubi-plagg inte bara kommer att se bra ut, utan de uttrycka din personliga stil på bästa möjliga sätt.

Ta bort alla filter

Ksubi

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.