Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Lacoste

Lacoste är det franska modehuset som länge hållit sig i topp. I Lacoste finner du sofistikerad design i form av deras klassiska tenniströjor men det säljs också parfymer, skor och solglasögon. Allt för en elegant och stilfull look.

Modehuset Lacoste har funnits sedan början på 30-talet. Det var 1933 som den franske tennisstjärnan René Lacoste grundade företaget i Paris efter att ha drabbats av en svår träningsskada som gjort att han tvingats säga upp karriären. Med den numera ikoniska piké-tröjan lanserades märket och Lacoste blev snabbt en storkämpe inom den franska modevärlden. Idag står Lacoste för elegans och exklusivitet. Med åren har man förvandlats till ett livsstilsmärke som designar produkter inom många olika segment. Lacoste är idag ett modeimperium med butiker i ett hundratal länder. Huvudkontoret finns fortfarande i Paris och större delen av produktionen sker faktiskt i Frankrike med diverse fabriker även i Italien och Peru. Lacoste ägs fortfarande till större delen av familjen Lacoste och drivs numera av Renés son Bernhard Lacoste.

Franskt mode av hög kvalitet

Lacoste känner man igen tack vare den lilla krokodilloggan. Stilen är mycket preppy med influenser från både det franska och det amerikanska modet. Länge bestod sortimentet bara av piké-tröjor men ända sen det tidiga 60-talet har man stadigt expanderat sina kollektioner med nya trendiga inslag. Lacoste är lyxmode på hög nivå som blivit mycket populärt bland modemedvetna män och kvinnor. Deras piké-tröjor är fortfarande stommen i varje kollektion som lanseras. En fantastiskt elegant tröja som passar perfekt ihop med både byxa och kjol. Ge jeansen ett lyxlyft med en tröja från Lacoste. Det behöver inte nödvändigtvis vara en piké utan här kan du frossa bland snygga t-shirts, polotröjor, tenniströjor och hoodies i stilrena färger. Oavsett om du väljer tröja eller hoodie kan du lita på den höga kvalitén i Lacostes kollektioner. Tröjorna är tillverkade av finaste bomull och känns därför lätta och sköna på kroppen. 99,9% av plaggen kan kombineras med det du redan har i garderoben. Alla förtjänar att ha minst ett Lacoste basplagg. Med Lacoste känner du dig alltid välklädd, var du än befinner dig.

Livet är en sport

Idag designar Lacoste produkter långt utöver den sportiga piké-tröjans gränser. I deras breda kollektioner ingår också ett mycket fint utbud av accessoarer. Letar du efter en ny doft till parfymsamlingen? I Lacoste L’Homme och Lacoste Pour Elle serierna hittar du kryddiga noter med friska inslag av citrus. Dofterna från Lacoste är diskreta, fräscha och varar länge.

Skor är något som Lacoste blivit lite extra bra på. I deras shoewear linje hittar du allt från funktionella sneakers till klassiska slip-ons, sköna loafers och högtrendiga vinterkängor. Lacoste blandar gärna texturer och material för att höja kvalitén och komforten i sina skor. Läder och mocka är vanliga inslag. Sandalerna är tillverkade av slitstark gummi som gör dem utmärkta för långa, mysiga promenader. Färgerna är varma och stilfulla med toner i rött, blått, rosa och svart. Det här är sportiga skor som passar perfekt till jeansen eller en söt kjol. Helt enkelt skor som rundar av en trendig vardagslook.

filter

1433 resultat

Sida 1 av 15

Nästa

Sida 1 av 15