Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Lanvin

Välkommen till Lanvins värld, eller rättare sagt sida. Här kan du shoppa loss på riktigt och så enkelt det är med vår praktiska lösning sen. Vi har här samlat alla kläder från Lanvin på en och samma sida, det gör att du enkelt kan skrolla ner, utan att behöva klicka dig fram och tillbaka mellan flera olika sidor. Du får en bra och tydlig översikt över vilka kläder som finns här hos oss på Miinto. Vi tycker det ska vara roligt att shoppa, och för att något ska bli roligt behöver det vara enkelt.

Shoppa kläder på Miinto – det är roligt, enkelt och smidigt

Därför har vi inför en speciell sökfunktion här på sidan. Med sökfunktionen blir det väldigt enkelt att hitta just de klädesplagg du söker efter, även om vårt sortiment är enormt stort. Du kan välja att sortera kläderna efter en specifik favoritfärg eller en viss storlek. Men det finns faktiskt fler sätt att sortera sidan på. Du kan nämligen välja ett övre och ett undre pris. Det begränsar sökresultaten till att endast visa kläder, skor, accessoarer och allt annat vi erbjuder, inom den prisnivå som du har valt. Det gör att det blir enkelt för dig att hålla dig till en budget – om du har en sådan.

Men denna funktion kan även användas om du exempelvis har skickats iväg av dina vänner, för att köpa en present till någon som har födelsedag. Ofta kommer man överens om vad presenten ska kosta, innan man köper den. Och då kan prisfunktionen vara en välkommen hjälp. Ställ bara in den summa du och dina vänner har kommit överens om och sedan är det bara att tuta och köra, eller shoppa menar vi naturligtvis. Det leder oss snabbt till den svåra fråga om vad man ska köpa?

Med Lanvin blir det aldrig fel

Det kan kännas svårt att veta vad man ska köpa, men det finns några knep man kan ta till om man känner att fantasin har fördunstat och ideerna inte precis hänger på träden. Och det behöver inte bara handla om att du ska köpa något snyggt från Lanvin som en present, kanske shoppar du Lanvin till dig själv. Hur som helst kan du tänka såhär: En garderob med mycket neutrala toner kan behöva piggas upp med lite färger. Det är alltid kul att satsa på något nytt och fräscht när man går från säsong till säsong. Det är på ett sätt som att vända blad och börja på något nytt.

När våren övergår i sommar eller vintern gör sitt intåg, har du en perfekt chans att städa ur garderoben. varför inte rensa bort klädesplagg som du inte använder längre. Shoppa nya fräscha kläder från Lanvin och fyll upp din garderob med nya färger. Det gör i själva verket också garderoben större. Du har kanske ett par gamla jeans som du inte använder längre, men med en ny färgglad topp kanske du kan väcka ett par byxor till liv. Nya färger innebär nya härliga klädkombinationer som gör att din garderob känns större. Satsa på nytt och fräscht från Lanvin och gör din garderob större.

filter

1236 resultat

Sida 1 av 13

Nästa

Sida 1 av 13