Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LAURENCE BRAS

Laurence Bras är en pionjär inom lyxig, avslappnad mode. Märket kombinerar skönhet och enkelhet med en djup känsla för detaljer och noggrannhet. Varje kollektion representerar en resa, en dröm, en fascination för något oupptäckt och osynligt inspirerad av omsorg, kärlek och respekt för naturen och människor.

Upptäckande av Laurence Bras


Modehuset Laurence Bras är ett unikt skapelserum i hjärtat av Paris ledet av Laurence och hennes bror David. Varje säsong, med deras team, skapar de elegant kläder för kvinnor. Varumärket är kändvärlden runt för sin eleganta individualitet och sina tidlösa snitt.

Historien om Laurence Bras


Modehuset Laurence Bras grundades med en klar vision om att skapa ett nytt modeuniversum som balanserade mellan bohemska och lyxiga stil. Det ville bli ett varumärke som förenade bekväma kläder med de mest sofistikerade och eleganta snitten. Företaget lyckades med sin strävan och skapade framgångsrikt denna balans och gjorde sitt namn globalt.

En värld av färg


Laurence Bras skapelser högt är respekterade för deras användning av färg. Varje kollektion visar en bred palett av nyanser, med något för alla smaker och personligheter. Den påtänkta användningen av färg är en viktig karaktäristisk av märket, vilket gör deras kläder så kommande och framträdande.

Handla Laurence Bras på Miinto


Om du letar efter kläder från Laurence Bras, behöver du inte leta längre än Miinto. Vi är stolta över att erbjuda en rad stilar från detta kända modehus. Oavsett om du letar efter en elegant skjorta eller ett par vardagliga byxor, hittar du det du behöver i vårt urval. Så varför inte ta wa chansen att förbättra ditt klädsel med den unika skönheten hos Laurence Bras?

Laurence Bras i blickpunkten


Laurence Bras är känd för sitt noggranna arbete och skapande av signaturstycken med oemotståndlig charm och femininitet. Kunderna uppskattar varumärket för dess konsekventa kvalitetsstandarder och uppfinningsrikedom, vilket gör det till ett eftertraktat varumärke både i vardags- och lyxmarknaden. Det finns en hel del att upptäcka och uppskatta med Laurence Bras. Från företagets engagemang för konstnärligt uttryck och skönhet till dess unika och välgjorda kollektioner, ger det här märket kvinnor möjlighet att känna sig bekväma, säkra och väldigt stylade. Med de olika alternativen som finns på Miinto kan du göra Laurence Bras en del av din garderob och bär varumärkets signaturstil med elegans och självförtroende.

Ta bort alla filter

Laurence Bras

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.