Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

LauRie (65)

LauRie kläder vänder sig till kvinnan som är trendig och mycket medveten om vad hon klär och inte klär sig i, denna medvetenhet signalerar att hon är ett bra känsla för stil och samtidigt är hon väldigt klassiskt klädd. Varumärket LauRie grundades redan år 1987 och består idag av 20 målinriktade medarbetare. Varumärkets kvinnliga målgrupp är väldigt måna om klädernas bekvämlighet då de gärna vill klä sig bekvämt samtidigt som de är väl dressade. LauRie-kvinnan har koll på och följer modet och rådande trender men plockar ut det bästa ur det, det som passar just hennes unika stil.

När du handlar av varumärket LauRie får du produkter med en unik passform. Dess design är smart, vardaglig och tidlös samt något anpassad efter rådande trender. Samtliga klädesplagg och produkter har en mycket hög kvalitet vilken består även efter flera tvättar, även den unika passformen består och påverkas inte av att du tvättar kläderna. Varumärket tillverkar sina produkter i material som är bekväma och trevliga att bära för kvinnor.

Om du tar dig en titt bland varumärkets kollektioner finner du produkter som bland annat byxor i olika material och design, det finns även trekvartslånga byxor. Kjolar är även något som varumärket lägger stor fokus och även dessa finns i olika längd och design vilket gör att du med stor sannolikhet finner någon som passar just dig och din stil. Utöver det erbjuder varumärket även sina kunder jackor, kavajer, t-shirts, stickat och tunna kappor. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

65 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken