Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

LAURIE

LauRie kläder vänder sig till kvinnan som är trendig och mycket medveten om vad hon klär och inte klär sig i, denna medvetenhet signalerar att hon är ett bra känsla för stil och samtidigt är hon väldigt klassiskt klädd. Varumärket LauRie grundades redan år 1987 och består idag av 20 målinriktade medarbetare. Varumärkets kvinnliga målgrupp är väldigt måna om klädernas bekvämlighet då de gärna vill klä sig bekvämt samtidigt som de är väl dressade. LauRie-kvinnan har koll på och följer modet och rådande trender men plockar ut det bästa ur det, det som passar just hennes unika stil.

När du handlar av varumärket LauRie får du produkter med en unik passform. Dess design är smart, vardaglig och tidlös samt något anpassad efter rådande trender. Samtliga klädesplagg och produkter har en mycket hög kvalitet vilken består även efter flera tvättar, även den unika passformen består och påverkas inte av att du tvättar kläderna. Varumärket tillverkar sina produkter i material som är bekväma och trevliga att bära för kvinnor.

Om du tar dig en titt bland varumärkets kollektioner finner du produkter som bland annat byxor i olika material och design, det finns även trekvartslånga byxor. Kjolar är även något som varumärket lägger stor fokus och även dessa finns i olika längd och design vilket gör att du med stor sannolikhet finner någon som passar just dig och din stil. Utöver det erbjuder varumärket även sina kunder jackor, kavajer, t-shirts, stickat och tunna kappor. 

Ta bort alla filter

LauRie

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.