Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

le coq sportif (46)

Le Coq Sportif är ett franskt varumärke grundat av Emile Camuset som desginar och säljer sportkläder och sportskor. Varumärket grundades redan år 1882 men det var först år 1948 som det släppte sin första kollektion. Under ett par år ingick varumärket i partnerskap med Adidas. De både varumärkena hade expertis på olika områden och i kombination med varandra lyckades de uppnå ett väldigt lyckat samarbete som fick mycket uppmärksamhet. År 1995 sas partnerskapet upp.

Le Coq Sportif betyder ”sporttuppen” och idén till namnet på varumärket är hämtat från det faktum att tuppen är Frankrikes nationalsymbol. Tuppen är även en del av den symbol som varumärket har. Varumärkets produkter är designade och framställda utifrån idrottares behov. Vid grundandet av varumärket var Emile Camuset noggrann med att lyssna till och vara uppmärksam på idrottare och deras behov och varumärket började således sälja bekväma och smarta sportkläder och sportskor.

Le Coq Sportif arbetar även som sponsorer till stjärnor inom idrottsvärlden och har bl.a. sedan över 25 år tillbaka sponsrat det franska tennisproffset Yannick Noah. Förutom sin försäljning i butiker och online säljer varumärket sina produkter till idrottsklubbar som bl.a. Sheffield United, Team Milram, Tottenham Hottspur och Chelsea. Varumärket har även sponsrat fotbollslag som deltagit i FIFA World Cup.

Varumärkets kollektioner innehåller kläder, skor och accessoarer så som väskor och kepsar. Varumärket säljer sportskor och sportkläder för både män och kvinnor och tar i sin design hänsyn till mode och trender. Produkterna är av hög kvalitet och i material som är bekvämt och lätt att bära och träna i.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

46 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken