Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

LE COQ SPORTIF

Le Coq Sportif är ett franskt varumärke grundat av Emile Camuset som desginar och säljer sportkläder och sportskor. Varumärket grundades redan år 1882 men det var först år 1948 som det släppte sin första kollektion. Under ett par år ingick varumärket i partnerskap med Adidas. De både varumärkena hade expertis på olika områden och i kombination med varandra lyckades de uppnå ett väldigt lyckat samarbete som fick mycket uppmärksamhet. År 1995 sas partnerskapet upp.

Le Coq Sportif betyder ”sporttuppen” och idén till namnet på varumärket är hämtat från det faktum att tuppen är Frankrikes nationalsymbol. Tuppen är även en del av den symbol som varumärket har. Varumärkets produkter är designade och framställda utifrån idrottares behov. Vid grundandet av varumärket var Emile Camuset noggrann med att lyssna till och vara uppmärksam på idrottare och deras behov och varumärket började således sälja bekväma och smarta sportkläder och sportskor.

Le Coq Sportif arbetar även som sponsorer till stjärnor inom idrottsvärlden och har bl.a. sedan över 25 år tillbaka sponsrat det franska tennisproffset Yannick Noah. Förutom sin försäljning i butiker och online säljer varumärket sina produkter till idrottsklubbar som bl.a. Sheffield United, Team Milram, Tottenham Hottspur och Chelsea. Varumärket har även sponsrat fotbollslag som deltagit i FIFA World Cup.

Varumärkets kollektioner innehåller kläder, skor och accessoarer så som väskor och kepsar. Varumärket säljer sportskor och sportkläder för både män och kvinnor och tar i sin design hänsyn till mode och trender. Produkterna är av hög kvalitet och i material som är bekvämt och lätt att bära och träna i.

Ta bort alla filter

le coq sportif

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.