Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

le coq sportif

Le Coq Sportif är ett franskt varumärke grundat av Emile Camuset som desginar och säljer sportkläder och sportskor. Varumärket grundades redan år 1882 men det var först år 1948 som det släppte sin första kollektion. Under ett par år ingick varumärket i partnerskap med Adidas. De både varumärkena hade expertis på olika områden och i kombination med varandra lyckades de uppnå ett väldigt lyckat samarbete som fick mycket uppmärksamhet. År 1995 sas partnerskapet upp.

Le Coq Sportif betyder ”sporttuppen” och idén till namnet på varumärket är hämtat från det faktum att tuppen är Frankrikes nationalsymbol. Tuppen är även en del av den symbol som varumärket har. Varumärkets produkter är designade och framställda utifrån idrottares behov. Vid grundandet av varumärket var Emile Camuset noggrann med att lyssna till och vara uppmärksam på idrottare och deras behov och varumärket började således sälja bekväma och smarta sportkläder och sportskor.

Le Coq Sportif arbetar även som sponsorer till stjärnor inom idrottsvärlden och har bl.a. sedan över 25 år tillbaka sponsrat det franska tennisproffset Yannick Noah. Förutom sin försäljning i butiker och online säljer varumärket sina produkter till idrottsklubbar som bl.a. Sheffield United, Team Milram, Tottenham Hottspur och Chelsea. Varumärket har även sponsrat fotbollslag som deltagit i FIFA World Cup.

Varumärkets kollektioner innehåller kläder, skor och accessoarer så som väskor och kepsar. Varumärket säljer sportskor och sportkläder för både män och kvinnor och tar i sin design hänsyn till mode och trender. Produkterna är av hög kvalitet och i material som är bekvämt och lätt att bära och träna i.

filter

254 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3