Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Les Deux

Les Deux grundades 2009 i den danska modemetropolen Köpenhamn. Det danska modevarumärket har blivit ett starkt varumärke med tydliga mål och visioner. De strävar efter att det de gör ska vara meningsfullt och ansvarsfullt, och arbetar hårt med både hållbarhet och miljö. Här hos Miinto hittar du det allra bästa från Les Deux kollektioner, vi har ett noga utvalt sortiment med allt från t-shirts, skjortor och kostymbyxor till snygga shorts och kepsar. Oavsett om du letar efter sköna vardagskläder eller något till lite festliga kommande tillställningar, så har Les Deux något för alla tillfällen.

Ett meningsfullt modevarumärke

Les Deux vill med hjälp av deras kläder inspirera män till att följa sina drömmar och tro på sig själva. Historien bakom varumärket grundar sig i en relation mellan en politisk flykting och en förortspojke, något som har kommit att influera hela varumärkets koncept. Les Deux avspeglar ett starkt och mångkulturellt budskap, som har blivit kärnvärdet i hela deras brand. Tanken är att de ska skapa kläder som passar till alla män, oavsett bakgrund och livsförhållande. Men det slutar inte här, varumärket strävar nämligen efter att bli det mest meningsfulla modevarumärket i världen.

Les Deux skapar basplagg med en twist

Les Deux skapar tidlösa, klassiska kläder till den moderna och modemedvetna mannen. Deras kläder har en klassisk look med tidlös design, som gör att de kan användas säsong efter säsong och är enkla att matcha. Hos det danska varumärket hittar du allt från snygga, vita t-shirts till trendiga skjortor och avskalade kostymbyxor. Deras sortiment består av baskläder med en stilren touch i form av unika detaljer som diskreta tryck och snygga knappar och sömmar. Här hos Miinto hittar du både tröjor, byxor och accessoarer till en prisvärd peng från det trendiga, danska modevarumärket Les Deux. Kläderna håller sig inom en naturnära färgskala vilket gör de lätta att matcha och använda året om. Behöver du en ny, skön hoodie eller är det dags att uppdatera garderobens kontoroutfit? Leta no more, här får du dessutom hög kvalitet från ett modevarumärke som verkligen bryr sig.

Ett hållbart alternativ

Grundarna av Les Deux har en vision om att alla, oavsett bakgrund, ska kunna bära deras kläder med självsäkerhet. Därför passar varumärkets kläder perfekt till såväl tonåringar som affärsmän. Les Deux kläder är enkla och avskalade, med snygga detaljer. Varumärkets alla produkter är av hög kvalitet och gjorda i hållbara, miljöriktiga material. Materialen som används är omsorgsfullt utvalda, för att minska det ekologiska fotavtrycket på vår planet. Man kan med andra ord shoppa kläder från Les Deux med gott samvete. Detta gillar vi på Miinto förstås!

Du kan enkelt filtrera din sökning om det är något speciellt du letar efter, vill se kläder i en specifik färg eller har en begränsad budget att hålla dig till. Hos oss kan du dessutom handla när du vill, oavsett vart i världen du befinner dig - vi har nämligen alltid öppet.

filter

268 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3