Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LITTLE LIFFNER

Little Liffner är ett oemotståndligt modernt, svenskt märke som erbjuder samtida accessoarer med en minimalistisk estetik. Märket är känt för sin fragmenterade estetik och fäst vid konstruktion, former och material. Med en kombination av skandinavisk design och italiensk hantverksskicklighet, har Little Liffner skapat en rad vackra och tidlösa handväskor som är både sofistikerade och funktionella.

Kärnan bakom Little Liffner


Grundaren av Little Liffner, Paulina Liffner von Sydow, är en privat integrerad formgivare som sedan tidigt intresserat sig för mode. Hon ville göra mer än bara kläder - hon drömde om att skapa något som var både funktionellt och vackert. Så föddes Little Liffner, en samling väskor som kombinerar förfining och praktikalitet. Varje väska är designad med ett öga för detaljer och en förståelse för den moderna kvinnans behov.

Upptäck Little Liffner


Little Liffner erbjuder en rad handväskor som är så mycket mer än bara tillbehör. Varje väska är skapad med omsorg och hantverksskicklighet, tillverkad i Italien med de finaste materialen. Stilar varierar från eleganta kopplingsväskor till rymliga axelväskor och allt däremellan. Färgpaletten domineras av neutrala toner som svart, vitt och beige, men du hittar också poppar av färg i utvalda stilar.

Populära objekt från Little Liffner


Bland de mest populära objekten från Little Liffner hittar du deras Twisted Wristlet, en elegant kopplingsväska med en unik snurrad design. En annan favorit är Lil Lady, en mindre toto-väska som kombinerar kompakta dimensioner med en mängd olika bärstilar. För dem som föredrar en större väska är Big Bag svaret, med dess generösa storlek och mjuka läderfinish.

Kännetecken för Little Liffner


Kännetecknande för Little Liffner är deras strävan efter perfektion, både när det gäller design och hantverk. Varje väska tillverkas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, samtidigt som de behåller en minimalistisk estetik. Dessutom är varje design unik, med olika former och storlekar som passar olika stilar och behov.

Little Liffner och Miinto


På Miinto kan du utforska det breda sortimentet av Little Liffner-väskor. Oavsett om du letar efter en snygg kopplingsväska för en speciell händelse, en rymlig handväska för daglig användning eller något däremellan, kan du vara säker på att hitta något som passar din stil och behov. Miinto erbjuder en smidig och säker shoppingupplevelse och levererar direkt till din dörr.

Vad gör Little Liffner unikt?


Det som gör Little Liffner unikt är deras kombination av minimalistisk design med lyxiga material och hantverksskicklighet. Varje väska är en fantastisk blandning av funktionalitet och estetik, skapad för att vara lika praktisk som den är vacker. De erbjuder ett brett utbud av stilar och färger, vilket gör det möjligt att hitta något för varje smak och tillfälle. Little Liffner är mer än bara ett varumärke - det är en hyllning till konstruktion, form och material. Varje väska är en demonstration av vad som är möjligt när design och hantverk komma samman, vilket resulterar i skapelser som är lika tidlösa som de är moderna. Unna dig själv den perfekta accessoaren med Little Liffner hos Miinto.

Ta bort alla filter

Little Liffner

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.