Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

LIU JO

Har du någonsin hört talas om Liu Jo? Om ja, beundrar vi din stilsäkerhet och bjuder in dig till att botanisera ännu mer bland det här italienska modemärkets kollektioner. Om nej, grattis – du har allting framför dig! Med Liu Jo får du något så spännande som klassiskt italienskt mode (som ju aldrig blir omodernt) kombinerat med ungdomlig entusiasm, glättig sprallighet och cool design. Ett modernt klädmärke som rör sig i ärofyllda korridorer, redo att ta världen med storm helt enkelt!


Klä dig ungt och modernt i Liu Jo


Historien om Liu Jo tar sin början i italienska Carpi 1995 då bröderna Marchi startade upp en liten textilfabrik. Under 1990-talet utvecklades modemärket till att bli ett större varuhus med återförsäljare över hela landet. Just namnet Liu Jo härstammar från två av grundarna, och är med och bidrar till det ungdomliga uttryck som genomsyrar hela märket. Från att ha inlett verksamheten med kläder och jeans, kom det att i efterhand även lansera kollektioner med accessoarer, såsom smycken och klockor, barnkläder, underkläder och badkläder. Nuförtiden finns även mysiga hemmakläder med Liu Jo-logotypen på, och även skor för den som vill spetsa till sin outfit ytterligare.

Genom åren har Liu Jo arbetat med många välkända modeller, så som Kate Moss, och öppnat fler butiker i Italien och ännu fler runt om i Europa. Flaggskeppet är en megabutik i Milano som mäter hela 350 kvadratmeter. Modemärket befäster sin italienska identitet genom att samarbeta med flera italienska företag och även sponsra fotbollslaget Bologna, som spelar i högsta ligan, Serie A.


Allsidigt och enkelt mode utan krusiduller


Trots sin stora framgång i hemlandet och att det etablerats butiker runt om i Europa, är Liu Jo kanske inte det mest välkända italienska modemärket som är på allas läppar. Desto roligare är det då att upptäcka det nu, och få svepas iväg av det simplistiska uttrycket med massor av stil och pondus. Liu Jo levererar raka kläder som ger precis vad de lovar, och i sin enkla design har blivit omtyckt av många. Det passar dig som vill klä dig ungdomligt, enkelt och stilrent och samtidigt vill ge plats för en del utsvävningar vad gäller färg och design.

På Miinto har vi ett brett urval av kläder, skor och accessoarer från Liu Jo. Här finner du eleganta klänningar som inte gör allt för mycket väsen av sig men ändå skänker en självklar framtoning. Färgerna går i enkelt svart, vitt och beige, men här finns även vackra kreationer i pastellfärger som blir en kul addering till din festgarderob. Men egentligen gör Liu Jo inte så stor skillnad på vardag och fest. De designar kläder som är mångsidiga i sin funktion. Stilen gör alltså att kavajerna, byxorna och långklänningarna passar lika bra till fest som till en skön dag hemma.


Shoppa Liu Jo på Miinto idag


Vi på Miinto vill göra det lätt att köpa rätt. Vi har därför tagit in extra mycket Liu Jo för dig att välja mellan i vårt sortiment, allt för att hjälpa dig hitta din stil. Här finns även de perfekta accessoarerna som fulländar looken och sätter pricken över i. Ett par trendsäkra bågar, en funktionell och snygg väska och ett par coola sneakers är signifikant för Liu Jo och passar fint till olika outfits. Missa heller inte att ta en titt på de snygga jackorna, som finns i kortare och längre oversize-modeller och som både hjälper dig att hålla värmen och stilen. Liu Jo jackorna är faktiskt en av våra storsäljare här på Miinto och vi vill inte att du ska missa chansen att gå miste om en av dem.

Det är Miintos vision att erbjuda våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen som finns. Det gör vi genom att förena klassisk handel i fysisk butik med den växande e-handeln. Sedan starten i Danmark 2009 har konceptet handlat om att låta kunder och butiker mötas på en plattform, en plattform som Miinto faciliterar. Som fysisk butik kan det ibland vara svårt att nå ut med sina kreationer och utvidga sin kundkrets. Det gäller särskilt om man bor på en mindre ort. På samma sätt är utbudet för kunder i mindre städer också begränsat, och det kan vara kul att testa något nytt ibland och prova ett nytt märke. Det är den här mötesplatsen som Miinto fyller. Vi samarbetar inte bara med stora, etablerade och världskända märken, utan är även nyfikna på mindre kända butiker som visar upp fantastisk kvalitet och exceptionell design som vi vill dela med världen.


Mode med omsorg för människa och miljö


När du handlar Liu Jo eller något av alla andra märken hos oss på Miinto, kan du försäkra dig om att få varor av hög kvalitet som kommer finnas med dig i vått och torrt. Vi väljer ut våra samarbetspartners med omsorg och är måna om att endast sälja produkter som vi står för. På så sätt är vi allesammans med och bidrar till en positiv utveckling. Av samma anledning är vi på Miinto förespråkare för att motverka överkonsumtion, som ju är vanligt förekommande inom modeindustrin. När du exempelvis kikar runt bland vårt stora utbud av Liu Jo här på sidan får du ta del av kläder och varor som redan finns på butikens lager. Du är med andra ord med och tömmer befintliga lager och gör plats för nya varor, istället för att bidra till direkt nyproduktion. Det är vårt sätt att ta ansvar och hushålla med de resurser som finns, snarare än att hela tiden producera nytt.

Att shoppa ska vara en glädjefylld upplevelse, och en unik möjlighet att förverkliga sig själv, sina önskningar och drömmar. Miinto är representerade på marknader på flera håll i Europa, och gör det möjligt för allt fler att ta del av mode från världens alla hörn, så som exempelvis Liu Jo. Märkets trendsäkra plagg förtjänar att synas över hela världen och få kvinnor att känna sig starka och vackra. Det är vår drivkraft, och det är det som gör att vi varje dag jobbar stenhårt för att kunna erbjuda de bästa plaggen från de bästa modehusen. Vi gör vårt yttersta för att finnas tillhands och svara på alla tänkbara frågor. Resan börjar här och nu.

Ta bort alla filter

Liu Jo

Sida 1 Av 64

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.