Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

LOUIS VUITTON

Exklusivitet, elegans, tidlöshet – vi kan beskriva vad Louis Vuitton står för på många sätt. Ett av världens absolut största modehus som aldrig verkar minska i popularitet och värde. Vissa eftertraktade vintageväskor kostar till och med mer än vad de gjorde nya. Alla älskar Louis Vuitton som flitigt syns på både vanliga dödliga och är näst intill standard i varje kändisgarderob och hem.

Önskelistan är lång och drömmen om en egen Louis Vuitton kanske snart blir sann. En investering i en mer exklusiv väska eller accessoar kan faktiskt löna sig, så att kalla det en investering är inte fel. För det första så tillför den magi till din garderob, det kommer förhöja varje outfit och varje tillfälle du bär dem, vare sig det är en väska, ett par skor, halsduk, sjal, smycken eller kläder. Louis Vuitton andas evig stil. För det andra är pre-loved marknaden otroligt stor för Louis Vuitton, vilket innebär att om du gör en investering i ett par limited edition skor, eller väska, kommer den mest troligt ha ökat i värde på ett par år. Limited editions gör i princip alltid det, oavsett märke. När Louis Vuitton gör det, innebär det självklart att man skulle kunna tjäna stora pengar om man vill.


Shoppa Louis Vuitton på Miinto


På Miinto hittar du många olika stilar från Louis Vuitton, våra anslutna butiker förnyar sig ständigt, så även om du inte hittar vad du vill idag (vilket vi ändå hoppas att du gör) så är du välkommen tillbaka, för kanske är sortimentet uppdaterat med just din drömväska som kanske är Noe Bucket bag från Louis Vuitton?

Här hittar du både nya produkter och vackra vintageprodukter från Louis Vuitton. Du kan lita på att det som säljs på Miinto är 100 % autentiskt och 100 % tryggt att handla. Fördelen är att du kan hitta drömmen från Louis Vuittons tidigare kollektioner genom Miinto. Det som finns på lager säljs, oberoende av kollektion. Det finns pärlor att shoppa med andra ord!


Louis Vuitton Paris


Märket har fått sitt namn efter sin grundare – Louis Vuitton. Han blev tidigt intresserad av väskor då han arbetade som packare i Paris under början av 1800-talet. En packare? Det är precis vad det låter som, en person som packar andras väskor. Han blev faktiskt så pass duktig på det att han fick arbete hos självaste kejsarinnan. Förr hade man inte resväskor – man packade i stora koffertar. Dessa koffertar hade oftast en rundad topp, vilket gjorde att de var ganska otympliga och tog mycket plats, då de inte gick att stapla. Detta åtgärdade Louis Vuitton genom att skapa en koffert med en platt topp – de gick alltså att stapla då, vilket gjorde resandet otroligt smidigt, då man ofta reste med båt eller häst och vagn, är utrymmet var begränsat.

1854 grundades själva varumärket Louis Vuitton, samtidigt som de öppnade sin första butik i Paris med fokus på väskor och koffertar. Fyra år efter Louis död, alltså 1896, föddes det berömda LV monogrammet, som är en mix av diamanter, blommor och LV bokstäver. Vi behöver kanske knappast förklara hur den ser ut! Då hade hans son tagit över företaget och ville satsa globalt.

1930 föddes Louis Vuitton Alma, en variant på Speedy, deras första handväska. Än idag är det en av deras mest populära produkter. Väskan kom egentligen till redan 1925, av en beställning från en viss Coco Chanel, som inte ville att någon annan skulle bära en likadan. Men 1930 tillät hon alltså en massproduktion av väskan, vilket skapade ett ha-begär hos många förstås.

Sedan dess har Louis Vuitton synts på många kändisar, man kan knappt räkna dem. De utmärker sig dock i sin kändisstrategi – tittar man till exempel på omnämningar av märket kring Oscarsgalan, nämns Louis Vuitton avsevärt mindre än till exempel Chanel och Dior, men ser man på tillväxt, så växer Louis Vuitton stadigare än både de andra modehusen. Detta beror på att Louis Vuitton och deras kändisambassadörer når en bredare målgrupp. Genom att använda sig av både Netflixstjärnor, TikTok- och andra sociala medieplattformskändisar tillåter de en större publik i alla åldrar och alla målgrupper. Alla, från koreanska popstjärnor, till Stranger Things skådespelare och klassiska filmstjärnor som Julia Roberts, bär dem. Louis Vuitton har blivit ett modehus som tilltalar många genom sin smarta marknadsföring.

Idag ägs Louis Vuitton av LMVH, samma företag som äger bland annat Moët, Hennessy, Celiné, Dior, Tiffany & Co. och Marc Jacobs.


Ikoner från Louis Vuitton


Speedy är en ikonisk väska från Louis Vuitton, värt att nämna är också Noé bucket bag som togs fram på begäran av franska champagnemakare. Den är nämligen gjord för att kunna bära fyra flaskor champagne upprätt, plus en upp och ner vänd i mitten. Oavsett vad man väljer att bära i den, så fyller den ett praktiskt syfte, där fokus ligger i vackra detaljer i finaste läder.

Idag är Louis Vuitton Neverfull en av deras absoluta storsäljare. Väskan som med sin storlek passar allt och alla. Raka linjer med gott om plats och snygga läderhandtag som gör att man kan bära den över axeln eller ha den hängandes på armen. Den kommer i olika utföranden och olika monogram


Enkelt att shoppa lyx på Miinto


Det ska vara tryggt och kul att shoppa lyxmärken. Miinto är en trygg marknadsplats där du som kund handlar från butiker runt om i hela Europa. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment, samtidigt som vi hittar unika köpare till unika butiker som är anslutna till oss.

På Miinto hittar du allt från klassiska varumärken som Louis Vuitton och Chanel, till modernare lyxmärken som Balenciaga och Acne Studios. På Miinto tar vi tillvara på alla lager som finns, vilket gör att vi kan erbjuda ett alldeles särskilt unikt sortiment där du som köpare ska kunna hitta allt. Det är en underbar mix av vintage och nytt, där det finns något för alla. Vår kundtjänst står till tjänst om du skulle ha några frågor, vi kan hjälpa till med allt som rör frakt, betalfrågor, till råd om vilken väska man ska välja. Shoppa på Miinto, så gör du både dig, planeten och alla exklusiva småbutiker en stor tjänst.

Ta bort alla filter

Louis Vuitton

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.