Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

LOVE MOSCHINO

Moschino är ett känt europeiskt lyxmärke från Italien. Märket är stort inom skor och accessoarer men det designas också en hel del fina, och något eccentriska, modekläder.

År 1983 startade Franco Moschino sitt lilla modeföretag i Italien. Märket blev snabbt känt för sina lekfulla och färgsprakande designs som ibland uppfattades som lite väl eccentriska. Det traditionella modeetablissemanget hade minst sagt svårt att acceptera Moschinos okonventionella strapatser. Moschino har däremot stått emot all kritik och istället lanserat flera produktlinjer, däribland Moschino Cheap and Chic och Love Moschino. Love Moschino hette tidigare Moschino Jeans men i samband med att namnet ändrades började man att ägna sig helt åt att designa trendiga produkter åt fashionabla män och kvinnor.


Designs som inspirerar och skakar om


Få lyxmärken har lyckats skaka om modevärlden som Moschino. Det här är ett märke som ständigt bryter mot inbitna normer genom att tolka modet på ett annorlunda och långt ifrån traditionellt sätt. Detta är förstås anledningen till att Moschino blivit så stort. Där det syns som tydligast är nog i Love Moschino segmentet. Kollektionerna bjuder på kläder, väskor, skor och accessoarer av fantastisk kvalitet från världens främsta designers.

Det är inte bara inom modevärlden som Moschino gjort succé. Till invigningen av 2006 års olympiska spel i Turin var det Moschino som fick uppdraget att designa elitidrottarnas dräkter. De har också designat solglasögon till popstjärnan Madonna under hennes Sticky & Sweet Tour. Hela 6 outfits gjordes åt Lady Gaga under Born This Way Ball showerna 2011/2012. Så sent som i april 2018 meddelade man att ett kommande samarbete med H&M skulle lanseras i slutet på året.


Vardaglig lyx som sticker ut


Vill du piffa upp garderoben med något alldeles extra kan vi varmt rekommendera Love Moschino. Det här är vardaglig lyx som sätter ett ordentligt snurr på din övriga garderob. Färg och innovation är ett genomgående tema i Love Moschino. Här finner du exakt det du behöver för att skapa en fulländad look. Från tröjor till sandaler, sneakers, väskor och boots. Perfekt om du vill behålla dina basplagg men ge vardagsoutfiten ett lyft. Även om Moschino anses vara ett eccentriskt märke så behåller produkterna ändå en tidlös elegans som gör att de aldrig går ur modet. Detta syns speciellt i deras accessoarer. Moschino designar stilrena väskor i traditionell form som passar utmärkt till jobbkostymen. Färgerna är sobra och eleganta med toner i svart, vitt, beige och grått. Kvinnor med attityd älskar sin Love Moschino väska och njuter av komforten i ett par härliga sandaler från samma kollektion.

Skor är något Love Moschino är bra på. Du hittar mycket variation i deras designs med allt från söta ballerinaskor till läckra pumps och sköna sneakers. Matcha gärna ett par trendiga sandaler från Love Moschino med en romantisk kjol eller varför inte favoritjeansen. Med små detaljer kommer man väldigt långt, inte minst när det handlar om det här märket. Självklart kan du också snickra ihop en egen Love Moschino look med enkla knep och en touch av tidlös lyx. Okomplicerat och kul. Hos Moschino ställs det inga krav. Det är faktiskt bara fantasin som sätter gränserna.

Ta bort alla filter

Love Moschino

Sida 1 Av 19

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.