Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MAGDA BUTRYM

Magda Butrym är en polsk modedesigner vars varumärke under samma namn blivit en symbol för femininitet, individualism och lyx. Med sina noggrant utvalda material och intrikata detaljer, har Butrym skapat unika och tidlösa klädkollektioner som ständigt överskrider gränserna för haute couture.

På spaning efter Magda Butryms historik


Magda Butrym grundades i Warszawa men har blivit ett globalt erkänt varumärke. Trots detta har märket behållit sin koppling till sitt ursprung, med en designstudio baserad i huvudstan där varje klädesplagg handgörs. Magda Butryms historia är genomsyrad av denna förläggning till kvalitet och hantverk.

Utforska Magda Butryms Varumärke


Magda Butrym formas av två kontrasterande influenser: det polska modet och det internationella modet. Varumärkets identitet ligger i att föra samman dessa två, att få den polska modestilen att möta världen. Butrym skapar unika kollektioner som erbjuder en blandning av tradition och samtidskultur, med en tydlig personlig touch av Magda själv.

Karaktäristiska inslag hos Magda Butrym


Magda Butrym är känt för sina raffinerade silhuetter, noggrant utvalda material och utsökta detaljer. Varje plagg är skapat med största omsorg och med en djup respekt för hantverket. Dessutom används oftast naturliga och högkvalitativa material som siden, ull och läder och detaljerna, som spets och broderi, är metikulöst utformade för att verkligen framhäva varje plagg.

Det unika med att bära Magda Butrym


Att välja att bära Magda Butrym är att välja ett plagg som kommer att föra dig i blickfånget och föra ut ditt självuttryck. De subtila men vågade designerna skapar en djärv men elegant look som är sofistikerad men ändå lekfull.

Köp Magda Butrym på Miinto


Köp dina favoritplagg från Magda Butrym direkt på Miinto, den ledande modemarknadsplatsen i norden. Här kan du genom ibland tusentals av klädesplagg online och utrusta din garderob med modedesign i världsklass av Magda Butrym. Oavsett om det gäller en sofistikerad klänning eller en lekfull blus, har Miinto något för varje modemedveten person. Magda Butryms varumärke har lyckats skapa en unik identitet som speglas i alla dess klädesplagg. Individuellt och artisteriskt uttryck, kombinerat med tidlös elegans och hantverk av hög kvalitet, göra att Magdas kläder står ut i mängden. Oavsett om du är på jakt efter det perfekta plagget för en särskild tillställning eller vill uppgradera din garderob med lite Magda magi, kan du vara säker på att finna det på Miinto.

Ta bort alla filter

Magda Butrym

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.