Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MAISON KITSUNÉ

Maison Kitsuné är utan tvivel en av de mest dynamiska och kreativa moderna modevarumärken. Grundat långt från typiska modeskenor, men märket har vuxit till att bli en attraktion för de som letar efter något lite annorlunda utan att kompromissa med stil eller kvalitet.

Historien bakom Maison Kitsuné


Maison Kitsuné startade från den unika mixen av musik och mode. Efter framgång inom musikindustrin, bestämde sig grundarna för att förfölja sin passion för mode. De startade Maison Kitsuné, med dess namn som ursprungligen betyder "räv" på japanska, vilket symboliserar klädhögsta kvalitet och visdom.

Utforska Maison Kitsuné


Maison Kitsuné är känt för sina minimalistiska och sofistikerade kollektioner. Märkets designspektrum går från grundläggande kläder till det mest ambitiösa: klassiska silhuetter kommer i en mångfald av färger och texturer, men behåller alltid den renaste estetik. Likt sin musikaliska ursprung, ser Maison Kitsuné musik och mode som två konstformer som kommer att sammanföra kulturer från hela världen.

Signaturtecken hos Maison Kitsuné


Varje stycke från Maison Kitsuné förkroppsligar en kombination av fransk preppy-stil och japansk uppmärksamhet på detaljer. Genom att anamma "slow fashion"-kulturen, strävar Maison Kitsuné efter att producera av högsta kvalitet, detaljerade plagg. Maison Kitsuné-kollektionerna har ofta en distinkt sportig känsla, med en nödvändig dos av elegans som gör dem lämpliga för både casual och formella inställningar.

Kollektioner och samarbeten av Maison Kitsuné


Maison Kitsuné är känt för att ha skapat några av de mest minnesvärda samarbeten med olika konstnärer och designers. Deras samarbete var en stor succé med dess lekfulla grafik och användning av innovativa material och tekniker. Detta är en central del av varumärkets identitet och bidrar till dess ovannämnda status inom modeindustrin.

Inköp av Maison Kitsuné-varor på Miinto


Miinto erbjuder en stor mängd Maison Kitsuné-produkter, från traditionella klädlinjer till mer vardagliga alternativ. Du kan bläddra igenom Miintos hela sortiment och beställa dem direkt till ditt hem. Med sin användarvänliga online-marknadsplats, har Miinto gjort shopping enkelt och bekvämt, så att du enkelt kan äga ett Maison Kitsuné plagg med bara några få klick. Maison Kitsuné fortsätter att definiera sig själv som ett varumärke som vägrar att begränsas av konventioner. Mod, kreativitet och individualitet är hjärtat av varje Maison Kitsuné-kollektion, vilket är anledning till varumärkets omfattande framgång sedan starten.

Ta bort alla filter

Maison Kitsuné

Sida 1 Av 11