Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MALELIONS

Malelions är en distinkt modevarumärke med starka städerna på gatan. Ursprungligen grundades i Nederländerna, strävar varumärket efter att producera högkvalitativa ytterkläder, sweatshirts, t-shirts och mer - alla märkta med sin minimalistiska lejonlogotyp.

Själen I Malelions Historia


Det var genom visionen om två passionerade unga män som Malelions verklighet blev till. Grundarna, Dyllan Ahinful och Tur G, drömde om att infiltrera modevärlden med innovativa designs, och skapa en mansmodekollektion som definierades av sin kvalitet, stil och komfort. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och marknadsföring, var de redo att ta sig an modemarknaden under ett unikt varumärke - Malelions. Genom att slå samman sitt företagsmässiga sinne och kreativa vision, har de två uppnått betydande framgångar på en internationell nivå.

Fånga essensen Av Malelions


Malelions tillämpar en urban stil i sin kollektion, vilket avspeglar varumärkets inspirerade Nederländska arv. Med starkt fokus på detaljer, är varje plagg skapat för att framhäva den moderna mannen genom att kombinera komfort och stil. Företrädesvis designar Malelions kläder för vardagen men dessa kan även bäras på sportevenemang eller när du vill känna dig extra snygg på stan.

Identiteten Bakom Malelions


Det som verkligen definierar Malelions är dess modiga och distinkta signaturstil. Från urban stil till trendiga vardagskläder, erbjuder Malelions en rad olika outfits för män som är säkra på deras egen stil, men som också strävar efter att utforska utanför de traditionella modekonventionerna.

Utforska Malelions På Miinto


Oavsett om du letar efter en ny hoodie, en T-shirt för säsongen eller trendiga byxor, så finns Malelions till förfogning på Miinto. Låt dessa omfattande kollektioner inspirera dig och ta del av varumärkets spännande urbana stil och minimalistiska design. På Miinto har vi noga valt ut de bästa plaggen från Malelions så att du kan handla med förtroende, i vetskap om att du köper något som är av högsta kvalitet. Malelions följer med tidens förändringar - ett fräscht, ungdomligt och progressivt märke för den modemedvetna mannen. Varumärkets kollektioner är baserade på rena färger, trendiga silhuetter och skarp minimalistiskt estetik. Den genomgripande filosofin är att erbjuda män av alla åldrar att upptäcka en värld av premiummode, utan att kompromissa med kvalitet eller komfort. Med Malelions får du en personlig stil som också är unik, precis som det nederländska arvet som har inspirerat det.

Ta bort alla filter

Malelions

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.