Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

MANDARINA DUCK

Det italienska modevarumärket Mandarina Duck är känt för sin unika stil och innovativa design. Grundat 1977 av Paolo Trento och Pietro Mannato, har varumärket sedan dess etablerat sig som en viktig spelare på den globala modescenen. Mandarina Ducks huvudkontor ligger i Bologna, Italien, men varumärkets produkter finns tillgängliga i butiker runt om i världen, inklusive här på Miinto.

Mandarina Duck är mest känt för sina lyxiga väskor och resväskor. Varje produkt från detta märke utstrålar en känsla av elegans och sofistikering, samtidigt som de behåller en stark känsla av praktikalitet. De är designade med moderna kvinnor i åtanke - kvinnor som uppskattar högkvalitativa accessoarer som inte bara ser bra ut utan också uppfyller deras dagliga behov.


Produktutbudet hos Mandarina Duck


Mandarina Ducks produktutbud sträcker sig från ryggsäckar till handväskor, duffelväskor till kosmetikaväskor. Oavsett vilken typ av väska du letar efter kan du vara säker på att hitta något som passar din smak inom detta märkes sortiment.

Ryggsäckarna från Mandarina Duck är särskilt populära bland aktiva stadsbor tack vare deras robusta konstruktion och stilrena estetik. Handväskorna å andra sidan är idealiska för alla tillfällen - oavsett om det gäller en kväll ute på stan eller ett affärsmöte. För dem som reser mycket erbjuder Mandarina Duck även ett brett sortiment av resväskor i olika storlekar och stilar.


Kvalitet framför allt


Alla produkter från Mandarina Duck görs med fokus på kvalitet. Varje väska är gjord av premiummaterial såsom läder eller nylon för att garantera hållbarhet över tid. Dessutom ger detaljerna – de subtila logotyperna, de noggrant utformade blixtlåsen och de genomtänkta fickorna – varje produkt en distinkt touch.


Mandarina Ducks vision om mode


För Mandarina Duck handlar mode inte bara om att se bra ut; det handlar också om att känna sig bra. Deras vision innebär att skapa produkter som hjälper människor att uttrycka sin personlighet samtidigt som de underlättar deras livsstil. Detta synsätt återspeglas tydligt i deras kollektioner: varje bit har sin egen karaktär men passar sömlöst in i den moderna kvinnans garderob.

Mandarin Duck fortsätter att imponera modevärlden med sina eleganta designs och högkvalitativa materialval. Med ett brett sortiment av väskor för alla tillfällen har detta märke verkligen något för alla fashionistor där ute. Upptäck ditt nya favoritmärke idag genom att bläddra igenom vårt urval här på Miinto!

Ta bort alla filter

Mandarina Duck

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.